Lijep, moćan, zabavan i sklopiv – gejming na dlanu uz Galaxy Z Fold4!!!

Lijep, moćan, zabavan i sklopiv – gejming na dlanu uz Galaxy Z Fold4!!!

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 25 Siječanj 2023 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
25. siječnja, 2023. | Zagreb| Pripremio: Božidar Žitnik

Lijep, moćan, zabavan i sklopiv – gejming na dlanu uz Galaxy Z Fold4!!! 

Pametni telefoni su danas naši neizostavni pratioci koji nam omogućavaju gotovo sve što možemo zamisliti. Komuniciramo s prijateljima ili poslovno, slikamo i dijelimo drage trenutke, koristimo društvene mreže, obavljamo važne poslove, ali i uživamo u multimediji, a oni najbolji uređaji nam omogućavaju i gejming u pokretu. Stoga već neko vrijeme i sam koristim Galaxy Z Fold4 koji je zbog veličine i mogućnosti spektakularan i moćan stroj.


Snaga je u preklopu! 

Snapdragon 8 gen 1

Naravno, za kvalitetno igranje potrebno je više preduvjeta, a Galaxy Z Fold4 uz šestu generaciju Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 procesora omogućava nevjerojatno iskustvo igranja i najzahtjevnijih video igara poput Alien Isolation, Real Racing 3, Alien Isolation, ARK: Survival Evolved, Fortnite, Asphalt 9: Legends, Battle Prime, The House Of Da Vinci 2, a ima ih još podosta. Za procesor je zgodno još istaknuti kako je napravljen u 4nm procesnoj tehnologiji, a podrazumijeva i podršku za 5G. 

Racing-Games-iRacing-Ferrari-488-GT3-Monza
U sjajnu i fluidnu grafiku se lako uvjeriti i uz samo neki od navedenih naslova video igara, a uz procesorsku snagu treba istaknuti dinamički AMOLED 2X preklopni zaslon veličine 7.6 inča uz provjerenu tehnologiju 120 Hz brzine osvježavanja.Obzirom da se radi o zaista moćnom preklopniku, kao korisnika, raduje me ugrađena baterija kapaciteta 4.400mAh koja omogućava cjelodnevni radni dan bez punjenja. Naravno, zahtjevne video igre će puno brže pojesti bateriju, no, zato i postoje vanjski punjači.
  

Veličina je trend.

Galaxy Z Fold4
 

Baš poput odjeće i u svijetu pametnih telefona se neke stvari ciklički ponavljaju. Na početku smo imali velike mobitele (veličinu je određivala skromna tehnologija, u usporedbi s današnjom), a onda su slijedili sve manji uređaji, dok posljednjih godina, uz novi enormni tehnološki razvoj imamo sve moćnije i sve veće uređaje s kojima zaista radimo svašta. No, pojavio se problem fizičke sigurnosti. Naime, često se događa da zbog najrazličitijih stvari ispustimo uređaj iz ruke ili ga ogrebemo ključevima. Zato je izuzetna stvar okvir od posebne Armor Aluminium legure u kombinaciji s Corning Gorilla Glass Victus+ zaštitnim staklom. Na taj način, možemo se bezbrižno igrati i raditi svugdje, a k tome, Galaxy Z Fold4 ima i IPX8 certifikat koji se odnosi na vodootpornost (do 30 minuta u slatkoj vodi do 1,5m dubine). U praksi bismo to trebali shvatiti kao sigurnost od slučajnog zalijevanja, a nikako koristiti uređaj kao kameru za ronjenje.

Galaxy Z Fold4 - gejming
Kako karakteristike i tehničke specifikacije zadovoljavaju i one najzahtjevnije poslovne korisnike, Galaxy Z Fold4 zadovoljiti će i one najzagriženije gejmere.

Galaxy Z Fold4 - S pen
Mogućnosti S Pen olovke poslovnim korisnicima olakšavaju rad, baš kao i Flex način rada, kojeg će pozdraviti i oni koji se vole igrati. Naime, gejmeri sada mogu na jednom dijelu zaslona igrati, dok se upravljačke kontrole, ili arsenal alata oružja, karte, nalaze na drugom zaslonu. To omogućava preciznije i efikasnije igranje, a dobiva se i željena preglednost. Štoviše, moguće je imati pregled na igru iz dva različita kuta na zasebnim dijelovima zaslona. Definitivno, korisno i zgodno što gejmerima pruža jedinstveno iskustvo igranja. Obzirom kako je dostupna dokumentacija za korištenje Flex načina rada, zasigurno će i naši brojni developeri implementirati ovaj način igranja pri korištenju razvojnih alata Unreal Engine i Unity game engine.

Galaxy Z Fold4 - Flex
Galaxy Z Fold4 svojim mogućnostima, sklopivošću, dizajnom pokazuje kako izgleda i kako treba izgledati pametni telefon koji može zaista sve. Jedinstveno iskustvo gejmanja, fantastična kamera, hardverske specifikacije, fluidan rad zahtjevnih aplikacija, nevjerojatan dizajn, pa još i više, sve to danas čini Galaxy Z Fold4 najpoželjnijim pametnim telefonom. 

Lijep, moćan, zabavan i sklopiv – gejming na dlanu uz Galaxy Z Fold4 

Sada je i pravo vrijeme za nabavku Galaxy Z Fold4 obzirom da novi korisnici dobivaju probno korištenje YouTube Premium usluge u trajanju od 4 mjeseca. Naravno, uvijek je dobro posjetiti službenu stranicu s detaljnim informacijama.   


Galaxy Z Fold4 - YouTube Premium usluga

Pročitano 1131 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja