Simpsoni Simpsoni

David Silverman, konzultant i producent 'Simpsona' te njihov animator i redatelj stiže u Hrvatsku

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 19 Rujan 2023 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
19. rujna, 2023. | Zagreb| Uredio: Božidar Žitnik 

David Silverman, konzultant i producent 'Simpsona' te njihov animator i redatelj stiže u Hrvatsku 

David Silverman bit će poseban gost predavač na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju povodom rebrandinga FOX kanala u STAR Channel i otkrit će nam neke zanimljivosti ove kultne serije tog kanala 

Ove jeseni male ekrane čeka velika promjena – od 1. listopada FOX postaje STAR Channel. Tim povodom STAR će biti dio ovogodišnjeg Weekend Media Festivala u Rovinju s posebnim gostovanjem. Na pozornicu dolazi konzultant i producent, animator i redatelj David Silverman, poznat po radu na obožavateljima omiljenoj animiranoj seriji „Simpsoni“. Razgovor s njim uz formu pitanja i odgovora bit će dio službenog rasporeda festivala i održat će se 22. rujna.


Silverman je ostavio značajan trag u svijetu animacije, najviše zbog svog rada na kultnim „Simpsonima“ koji su ujedno postali i pop-kulturalni fenomen. Između ostalog, radio je kao animator, producent, crtač scenarija, glavni dizajner naslova, izvršni konzultant i glavni redatelj. 

„Mislim da mogu govoriti u ime svih nas koji radimo na Simpsonima da smo zadivljeni dugovječnošću serije i međunarodnom uspjehu. Uz to, jako se veselim posjetu Rovinju i Hrvatskoj. Ovo će mi biti prvi put u Rovinju i znam da će biti fantastično iskustvo“, rekao je Silverman.
 Simpsoni_sezona-33

Uz nominaciju za Oscara za „The Longest Daycare“, tijekom godina dobio je niz nominacija i nagrada za Emmy. Također je radio kao redatelj na animiranim filmovima poput „Monsters, Inc.“. Njegova kreativnost i predanost ostavili su velik trag u industriji animacije. 

Osim uživanja u Q&A diskusiji s Davidom Silvermanom, sudionici ovogodišnjeg Weekend Media Festivala moći će posjetiti brendirani kutak STAR Channel gdje će se imati priliku fotografirati s omiljenim likovima animirane obitelji, uroniti u svijet arkadne igre The Simpsons i osvojiti posebne nagrade.

Simpsoni_sezona-33 
Nakon rebrandiranja u listopadu, STAR Channel ostat će dom odvažne zabave s misijom da donese najbolje akcijske, dramske i humoristične serije iz vodećih studija. Gledatelji i obožavatelji moći će i dalje uživati ​​u programima svojih omiljenih serija, kao što su „Simpsoni“, „Castle“ i „Kosti“, kao i brojnim uzbudljivim novim naslovima koji ih čekaju na istoj EPG poziciji.

Pročitano 323 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja