HUP ICT - konferencija za medije HUP ICT - konferencija za medije Foto: Božidar Žitnik

A1 Hrvatska i KEKS Pay omogućili još jednostavnije plaćanje u A1 webshopu

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 16 Studeni 2023 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
16. studenog, 2023. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

A1 Hrvatska i KEKS Pay omogućili još jednostavnije plaćanje u A1 webshopu 

A1 Hrvatska prvi je telekom na domaćem tržištu koji svojim korisnicima donosi mogućnost plaćanja KEKS Pay aplikacijom u svojem webshopu. Suradnjom s najpopularnijim hrvatskim fintech servisom, iza kojeg stoji Erste banka, A1 Hrvatska potvrđuje poziciju tržišnog inovatora i kontinuirana ulaganja u korisničko iskustvo.

Mnogobrojne su prednosti online trgovina, od dostupnosti većeg broja proizvoda nego na fizičkim lokacijama do toga da su uvijek „otvorene“, a značajan porast popularnosti i prometa imale su u vrijeme korona krize. No, unošenje broja kartice, sigurnosnog koda i autorizacija usporavaju sam proces kupnje.


Na A1 webshopu može se plaćati bez unošenja podataka s kartice i dodatnih autorizacija – transakcija se odvija putem KEKS Pay aplikacije u samo par klikova. Najpopularnija je to platna aplikacija razvijena od Erste banke, a omogućuje brzo i sigurno slanje i primanje novca, bez naknada. Namijenjeno je svima, neovisno u kojoj banci imaju otvoren račun. Glavne prednosti KEKS Pay aplikacije su jednostavnost, sigurnost transakcija te činjenica da su korisnici oslobođeni plaćanja dodatnih  naknada.

Monika Majstorović
„Naša istraživanja pokazala su da je KEKS Pay pravo rješenje za plaćanje u A1 webshopu jer pojednostavljuje proces i daje dodanu sigurnost“, istaknula je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike u A1 Hrvatska te dodaje: „Ovime potvrđujemo naša kontinuirana ulaganja u fleksibilnost i transparentnost odnosno još bolje iskustvo te sam uvjerena da ćemo imati značajno više digitalnih transakcija jer korisnici imaju povjerenja i vole koristiti KEKS Pay.“

Dejan Donev
Nadovezao se Dejan Donev, direktor digitalnog poslovanja u Erste banci: „KEKS Pay u webshopovima omogućava potpuno novo korisničko iskustvo, odnosno plaćanje samo jednim potezom prsta, bez prepisivanja podataka s kartice, što korisnici vrlo brzo prihvaćaju. Naše dosadašnje iskustvo je pokazalo da kad jednom kupac plati KEKS Payem u webshopu, on i ubuduće nastavlja plaćati na isti način. Osim toga, mnogi korisnici su u samoj aplikaciji već registrirali ne samo svoje debitne kartice ili račun, već i svoje kreditne kartice, što im omogućava da prilikom plaćanja biraju vrstu plaćanja, pa i direktno s bankovnog računa. Zbog svih tih razloga, mnogi webshopovi koji su integrirali KEKS Pay kontinuirano bilježe rast tog načina plaćanja.“

Nastavak je to integracije novih platnih metoda u A1 webshop s ciljem još jednostavnije i sigurnije kupovine. Ranije ove godine implementirana je mogućnost plaćanja putem aplikacije Revolut Pay, kao prva suradnja Revoluta i telekoma na svijetu. Osim plaćanja na A1 webshopu, u narednom razdoblju bit će dostupna i mogućnost kupovine A1 i Tomato bonova.

Pročitano 317 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja