Lenovo imenovao Ivana Bozeva izvršnim direktorom za Središnju i Jugoistočnu Europu

Lenovo imenovao Ivana Bozeva izvršnim direktorom za Središnju i Jugoistočnu Europu

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 22 Siječanj 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 22. siječnja 2018.         

Lenovo je imenovao Ivana Bozeva izvršnim direktorom za Središnju i Jugoistočnu Europu

Lenovo je imenovao Ivana Bozeva izvršnim i glavnim direktorom za CSEE (Središnja i Jugoistočna Europa). S velikim iskustvom rada na području tehnologije, nakon što je bio zadužen za područje SEE (Jugoistočna Europa) Ivan Bozev će pokrivati novi teritorij CSEE. Tako će biti odgovaran za stalni rast poslovanja poslovne jedinice osobnih računala tvrtke Lenovo u Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Srbiji, Sloveniji te još šest istočnoeuropskih zemalja. Francois Bornibus, predsjednik tvrtke Lenovo za EMEA regiju bit će izravno nadređen Ivanu Bozevu, kojem će sjedište biti ured Lenova u Bugarskoj. 


Ivan Bozev zaposlenik je tvrtke Lenovo više od 17 godina te je u tvrtki obavljao niz funkcija. Tijekom tih godina i rada stekao je uvid u različite poslovne modele i navike potrošača u jugoistočnoj Europi. 

Francois Bornibus komentirao je imenovanje Ivana Bozeva sljedećim riječima: „Predanost koju je Ivan pokazao tijekom godina, njegovo veliko iskustvo na području međunarodnog IT segmenta potvrđuju da će donijeti nove impulse u Lenovo CSEE regiji. Kao njegove ključne prednosti prilikom imenovanja na poziciju izvršnog direktora za CSEE regiju istaknule su se njegova stručnost u strateškom planiranju, pristup usmjeren korisniku i izgradnja branda.”

„Imajući u vidu kako je Lenovo vrlo dinamična tvrtka koja drži korak s trendovima u industriji te pruža najbolje korisničko iskustvo drago mi je što ću preuzeti odgovornost za tri dodatna tržišta, uključujući Poljsku, Češku i Slovačku,“ rekao je Ivan Bozev. Inače, Ivan Bozev ima diplomu sveučilišta Vienna University of Tech te živi u Sofiji. 

Pročitano 366 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja