Symantec je ponovno nagradio Veracomp za izvrsnu uslugu podrške

Symantec je ponovno nagradio Veracomp za izvrsnu uslugu podrške

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 30 Svibanj 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 30. svibnja 2018.

Symantec je ponovno nagradio Veracomp za izvrsnu uslugu podrške

Veracomp d.o.o. je dobitnik Symantecove nagrade Secure One Services Excellence Award za EMEA regiju za treći i četvrti kvartal fiskalne 2018. godine.Nagrada prepoznaje aktivne pružatelje usluge koji su postigli najvišu razinu usluge podrške svojim Symantec korisnicima.


Veracomp d.o.o. je pružatelj podrške prve i druge razine za proizvode iz Symantec portfelja za sve zemlje članice Veracomp grupe. Time je korisnicima i partnerima iz grupe osigurana vrhunska usluga i znanje lokalnog partnera u sklopu ponude potvrđenih rješenja na svjetskoj razini što je prepoznao i sam proizvođač odavši priznanje izvrsnosti Secure One Services Excellence Award.

Pročitano 396 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja