NEOS je stekao nove potvrde Oracle stručnosti

NEOS je stekao nove potvrde Oracle stručnosti

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 06 Srpanj 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 6. srpnja 2018. 

NEOS je stekao nove potvrde Oracle stručnosti

Neos, hrvatska IT tvrtka nastavlja s pozitivnim vijestima. Nakon osvojene nagrade za Sales performance u 2017. u kategoriji Oracle Total Revenue, Neos je stekao uvjete za čak dvije nove specijalizacije – Oracle Exadata Database Machine i Oracle Real Application Clusters 12c. Svakom novom specijalizacijom Neos se dokazuje kao lider kako u regionalnom tako i u globalnom IT sektoru. Obzirom na to da Neos posjeduje iskustva u prodaji, implementaciji i razvijanju Oracle Real Application Clusters 12c rješenja, ovom specijalizacijom je još jednom dokazao svoju stručnost. Oracle Real Application Clusters (RAC) 12c omogućuje jedinstvenoj bazi podataka da se pokreće na više poslužitelja, pružajući nenadmašnu stabilnost, izvrsne performanse i skalabilnost bez ikakvih dodatnih promjena na aplikaciji. Oracle RAC nudi: dostupnost 24/7, odličnu skalabilnost, fleksibilnost te niže troškove uz vrhunske performanse.


Neos Oracle RAC12 specijalizacija

Značaj specijalizacije Exadata Database Machine je u tome što se tvrtka Neos plasira na tržište kroz provjerenu ekspertizu u području Oracle Exadata Database Machine. Brzom i jednostavnom implementacijom Exadata Database Machine značajno se poboljšavaju performanse, smanjuju troškovi i osigurava dostupnost Oracle baza podataka. Exadatu prati moderna cloud arhitektura sa skalabilnim baznim serverima visokih performansi, inteligentnim skalabilnim serverima za pohranu podataka te ultrabrzim internim vezama koje povezuju sve servere.

Neos Oracle Exadata Database Machine specijalizacija

Specijalizacije je kao potvrdu stručnosti partnerskih tvrtki za specifična područja uveo Oracle, a Neos ih je dosad prikupio u još nekoliko područja kao što su komunikacije, financijske usluge, Java platformama, razvoju aplikacija, poslovnoj inteligenciji, integraciji i skladištenju podataka, cloud rješenjima. Svaka specijalizacija iznova potvrđuje izvrsnost Neosovog tima, omogućujući mu diferencijaciju na regionalnom i globalnom IT tržištu.

Pročitano 242 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja