Lenovo je na događanju Tech Life18 predstavio svoje najpametnije uređaje dosad

Lenovo je na događanju Tech Life18 predstavio svoje najpametnije uređaje dosad

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 31 Kolovoz 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 30. kolovoza 2018. 

Lenovo je na događanju Tech Life18 predstavio svoje najpametnije uređaje dosad

Lenovo je na svom godišnjem događanju Tech Life event predstavio seriju novih uređaja za pametne domove, proširenu stvarnost (AR) te prijenosnike. Osmišljavajući uređaje koji su korisnicima lakši za korištenje, zanimljiviji i produktivniji nastavlja svoju predanost transformaciji tehnologije i korisničkog iskustva. Strategije tvrtke ‘Intelligent Transformation’ kao i svrhoviti proizvodi podržavaju ovu predanost, radeći razliku te stvarajući tehnologiju koja danas osnažuje korisnike s tehnologijom sutrašnjice.

 

Oživljavanje vizije pametnog doma

Lenovo Smart Home Essentials nova je obitelj povezanih uređaja koji pružaju jednostavno, one-stop shop iskustvo za pametniji, inteligentniji dom. Adresirajući pitanje fragmentiranog krajolika pametnih uređaja, obitelj ključnih sastavnica povezivog doma tvrtke Lenovo te nedavno predstavljeni Lenovo Smart Display odražavaju rastući AI ekosistem tvrtke na više platformi kao i ambicije u kategoriji pametnog doma.

Lenovo Chromebook C330 side

 

Lenovo Link app služi kao centralizirani kontrolni centar za postavljanje i upravljanje svim uređajima na kojima je to promjenjivo, za razliku od individualnih aplikacija za svaki uređaj. Korisnici mogu kontrolirati određenu skupinu uređaja odjednom ili ih automatizirati kako bi provodili određene aktivnosti u određeno vrijeme tijekom dana. Ne samo da obitelj Lenovo Smart Home Essentials radi s Google Assistant i Amazon Alexa, već će i korisnici lako moći postaviti, automatizirati i kontrolirati različite aspekte doma samo uz pomoć svog glasa koristeći Lenovo Smart Display kao kontrolno središte.

Lenovo Smart Essentials uključuje:

Lenovo Smart Plug – mali uređaj jednostavan za korištenje koji se može uključiti u bilo koji utor, omogućavajući korisnicima kontrolu bilo kojeg kompatibilnog uređaja koji je priključen na njega.

Lenovo Smart Camera – pametna nadzorna kamera koja omogućava praćenje snimki uživo iz doma – čak i tijekom noći – putem infracrvenog noćnog gledanja. Ugrađeni mikrofon i zvučnik pružaju dvosmjernu mogućnost primanja zvuka.

Lenovo Smart Bulb – pametna žarulja korisnicima omogućava planiranje i prilagođavanje rasvjete na daljinu – prilagođavajući temperature boje i razinu osvjetljenja ili uključivanje i isključivanje od bilo gdje, bilo kada, a putem Lenovo Link app. Paleta proizvoda Lenovo Smart Essentials bit će dostupna prvo u SAD-u od studenog, a širenje na ostala tržišta, uključujući EMEA regiju i Australiju, očekuje se kasnije. Očekuje se kako će Lenovo Smart Display biti dostupan u Australiji i Ujedinjenom Kraljevstvu od listopada.

Lenovo Smart Home Essentials 1

Najbolja inovacija i dizajn dolaze s novim Yoga PC uređajima

Vrhunski portfelj Yoga osobnih računala namijenjen krajnjim korisnicima pruža vrhunsku izradu, svrhovitu inovaciju i sveobuhvatnu zabavu za korisnike u pokretu koji očekuju snažnu i prilagodljivu izvedbu. Perjanica tvrtke Lenovo koju pokreću procesori 8th Gen Intel Core Yoga C930 je Windows 10 2-u-1 prijenosnik namijenjen krajnjim korisnicima koji dolazi s dosad neviđenim Rotating Sound Bar s Dolby Atmos Speakers System, posebno osmišljenim zvučnicima za nevjerojatan zvuk. Podržava Dolby Vision HDR, koji transformira okruženje s iznimno živim slikama. Yoga C930 također dolazi s Garaged Pen koja se u puni u svom odjeljku, pružajući intuitivniju produktivnost. Mikrofoni s dalekosežnim dosegom na uređaju Yoga C930 omogućuju asistentima Cortana® i Alexa prepoznavanje glasovnih naredbi s udaljenosti do četiri metra, čak i u standby načinu rada.

Novi Yoga Book C930 prvi je prijenosnik s dvostrukim zaslonom s E Ink, koji ispisuje nova pravila kada je u pitanju prenosiva produktivnosti. Svestrani E Ink ekran pretvara se u dinamičnu, prilagodljivu tipkovnicu s potporom na više jezika, digitalnim papirom za bilješke ili skiciranje te čak i eReader s dodirom na gumb. Sve ovo s operativnim sustavom Windows 10 te izvedbom Intel Core procesora u iznimno tankom i laganom okviru s izvrsnim trajanjem baterije. Kao prvi uređaj u industriji koji pokreće Qualcomm najnovija Snapdragon 850 mobilna računalna platforma, tanki i lagani Yoga C630 WOS spaja snagu i produktivnost Windows 10 S prijenosnika s uvijek povezanom mobilnošću pametnog telefona. Osmišljen za današnju generaciju u pokretu, dolazi s integriranim 4.5G LTE Advanced Pro s do 25+ sati reprodukcije videa. Yoga C930 i Yoga Book C930 bit će dostupni u EMEA regiji od kraja rujna s početnom cijenom od €1.499 (uključujući PDV) odnosno €999 (uključujući PDV). Yoga C630 WOS bit će dostupna u studenom po početnoj cijeni od €999 (uključujući PDV).

 

More productive with Lenovo L27m Monitor manja

Iznimna produktivnost s New ThinkPad X1 Extreme

Novi tanki i elegantni uređaj tvrtke Lenovo ThinkPad X1 Extreme omogućit će korisnicima snagu dok rješavaju zahtjevne zadatke zahvaljujući diskretnoj NVIDIA GeForce grafici te najnovijom procesorima osme generacije 8th Gen Intel Core s integriranim Gigabit Wi-fi, što uključuje Core i9. Multi-monitor omogućuje rješavanje više zadataka istodobno, a RapidCharge tehnologija omogućava punjenje baterije do 80 posto u samo 60 minuta. Njegov 4K, 100 postotni Adobe RGB HDR zaslon s Dolby Vision HDR te Dolby Atmos zvukom postavlja ljestvicu visoko za stvaranje sadržaja ili provođenje aktivnosti na ovom uređaju. Inovativne sigurnosne značajke uključuju pokrov za kameru ThinkShutter, Windows Hello prepoznavanje lica i čitač prstiju na dodir. ThinkPad X1 Extreme bit će dostupan u EMEA regiji od rujna s početnom cijenom od €1.695 (izuzevši PDV).

„Drago nam je vidjeti nove uređaje koji postižu nevjerojatnu izvedbu, povezivost, intuitivno iskustvo glasa i učinkovitost baterije što omogućavaju najnoviji 8th Gen Intel Core procesori,” izjavio je Chris Walker, potpredsjednik odjela Client Computing Group u tvrtki Intel. „Intel i Lenovo imaju dugu povijest suradnje koja je rezultirala nevjerojatnim inovacijama na području mobilnog računalstva i to je u potpunosti vidljivo s ovim novim uređajima.“

Star Wars Jedi Challenges Dark Side Expansion vs Rey manja

New Star Wars: Jedi Challenges Dark Side i Limited Edition Kylo Ren Lightsaber

Favoriti fanova Star Wars: Jedi Challenges dobit će Dark Side Expansion, novo, besplatno ažuriranje sadržaja koje fanovima omogućuje igranje novih izazova s Kylo Renom - u duelima s Yodom, Rey i drugima u proširenoj stvarnosti (AR). Ažuriranje Dark Side Expansion bit će dostupno kao besplatno ažuriranje ove zime. Kako bi proslavili novi sadržaj vezan uz dark side, limited-edition Lightsaber Controller modeliran s Kylo Renovim legendarnim oružjem iz filmova bit će dostupan na odabranim tržištima ove zime. U SAD-u bit će dostupan po cijeni od $99.99 na Lenovo online i odabranim online trgovcima.Kontroler je u potpunost kompatibilan sa svim sadržajem u aplikaciji Jedi Challenges.

Dodatne informacije o proizvodima, blogovi, videa o proizvodima, podcasti i infografike dostupni su na Storyhub tvrtke Lenovo.

Također su predstavljeni i sljedeći Lenovo proizvodi: 

  • Yoga S730 – vrhunski prijenosnik osmišljen za ultra-prenosivost i izvedbu, novi Yoga S730 pruža do 10 sati trajanja baterije, brzo punjenje, Dolby Vision, Dolby Atmos Speaker System te najnoviji Intel 8th Gen Intel Core i7 procesor. Bit će dostupan krajem listopada u EMEA regiji po početnoj cijeni od €999 (uključujući PDV).
  • Yoga Chromebook - Ovaj novi vrhunski Chromebook spaja nevjerojatni zaslon na dodir do 4K, gotovo bez ruba s izvedbom 8th Gen Intel Core procesora, SSD pohranom, DDR4 memorijom i do 10 sati trajanja baterije. Bit će dostupan krajem listopada u EMEA regiji s početnom cijenom od €799 (uključujući PDV).
  • Lenovo Chromebook C330 – Omogućavajući najnoviju multimediju u visokoj rezoluciji, Lenovo Chromebook C330 dolazi s IPS zaslonom s ekranom na dodir u 10 točaka za lakše gledanje u načinu rada „šator“, „tablet“, „stalak“ ili „prijenosno računalo“. Omogućava automatsko ažuriranje kako bi zaštitilo od najnovijeg malwarea, istodobno pružajući brzu i jednostavnu svakodnevnu izvedbu uz pomoć snažnog procesora, integrirane grafike i eMMC pohrane te trajanjem baterije do 10 sati. U EMEA regiji bit će dostupan u studenom s početnom cijenom od €349 (uključujući PDV).
  • Lenovo Chromebook S330Lenovo Chromebook S330 dolazi s IPS zaslonom protiv odsjaja s FHD ekranom koji je gotovo bez ruba za uživanje u multimedijskom sadržaju. Ima LPDDR3 memoriju, dodatnih 100GB pohrane na cloudu teeMMC pohranu za brze boot-ups i multitasking. Bit će dostupan u studenom u EMEA regiji po početnoj cijeni od €279 (uključujući PDV).
  • Lenovo L27m Monitor - 27-inčni Full HD gotovo bezrubni zaslon širokog kuta gledanja. Ovaj monitor smanjuje žičani nered te istodobno omogućava brze, lagane transfere podataka i konekciju putem jedinstvenog kabla8sa svestranim USB Type-C utorom. Bit će dostupan u studenom u EMEA regiji s početnom cijenom od €279 (uključujući VAT).
  • Lenovo Legion Y530 Laptop s ažuriranim NVIDIA GeForce GTX 1060 - Tanak i elegantan za mainstrem gamere u pokretu, gaming prijenosnik visoke izvedbe s 8th Gen Intel Core procesorima postaje još snažniji s NVIDIA GeForce GTX 1060 GPUs. Bit će dostupan u listopadu u EMEA regiji po početnoj cijeni od €1399 (uključujući PDV).
  • Lenovo Legion T730 i C730 level up I Lenovo Legion T730 tower koji podržava VR, kao i kompaktni Lenovo Legion C730 dobili su snažno unaprjeđenje izvedbe, praćenje rezultata u stvarnom vremenu i snažnu unaprijeđenu AI grafiku s do najnovijih NVIDIA GeForce RTX 2070, RTX 2080 i RTX 2080 Ti GPU ažuriranja. Lenovo Legion T730 je 28-L snažni uređaj u rafiniranom kućištu s transparentnim panelom sa strane koji otkriva raspon prilagodljivog RGB osvjetljenja, dok je Lenovo Legion C730 nevjerojatna 19L kocka u potpunosti opremljena s komponentama za overklokiranje. Oba i dalje dolaze s 8th Gen Intel Core i7 procesorima za nevjerojatan gaming. Bit će dostupni u EMEA regiji u studenom s početnom cijenom od €1999 (uključujući PDV) za Lenovo Legion T730 s ažuriranom GeForce RTX 2070, te €2699 (uključeni PDV) s ažuriranom GeForce RTX 2080.9 Lenovo Legion C730 s ažuriranom GeForce RTX 2070 po početnoj cijeni od €1.999 ( uključujući PDV) te s GeForce RTX 2080 po početnoj cijeni od €2.699 (uključujući PDV). Više informacija o dostupnosti bit će dostupno kasnije.
  • Lenovo Legion 15.6” Recon Gaming Backpack – Osmišljen za mainstream gamere, njegova elegantna te velika forma pruža izdržljivu zaštitu za prijenosnike, gaming dodatke i drugo – izrađen od gustog materijala otpornog na vodu i prozračne podloge za ugodnost.

Pročitano 3387 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja