Edukativna platforma openSAP dosegnula broj od tri milijuna upisanih polaznika

Edukativna platforma openSAP dosegnula broj od tri milijuna upisanih polaznika

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 04 Prosinac 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 04. prosinca 2018.  

Edukativna platforma openSAP dosegnula broj od tri milijuna upisanih polaznika

Internetska platforma za online učenje, openSAP, koja korisnicima nudi besplatne tečajeve iz različitih područja (tzv. MOOC - massive open online courses), dosegnula je broj od tri milijuna upisanih polaznika, objavila je tvrtka SAP koja stoji iza platforme. Naime, samo u ovoj godini tim tečajevima je pristupilo više od 700 tisuća novih polaznika, što je do sada najveći broj od pokretanja platforme. Približno trećina onih koji su se prijavili tijekom 2018. godine odabrali su neku od edukacija o najnovijim inovacijama koje se koriste u poslovanju inteligentnih tvrtki. Riječ je o kvalitetnoj poduci u radu s rješenjima kao što su SAP S/4HANA Cloud, SAP Cloud Platform, SAP C/4HANA, SAP HANA Data Management SuiteSAP Leonardo.

“Neprestani rast broja prijava na edukacijske tečajeve na našoj platformi za učenje openSAP, dokaz je sve veće potražnje za novim znanjima i sve raširenije svijesti o potrebi cjeloživotnog učenja u današnjim inteligentnim tvrtkama”, izjavio je Bernd Welz, direktor u tvrtki SAP, zadužen za razvoj rješenja utemeljenih u znanju. “Sve više tvrtki digitalizira svoje poslovanje te od svojih zaposlenika traže vladanje nizom novih vještina. Zato će potreba za prilagodljivim oblicima obrazovanja i dalje rasti.”

openSAP Hrvatska grafika

Što se tiče korištenja platforme openSAP u Hrvatskoj, podaci iz godine u godinu ukazuju na rast broja korisnika te broja upisanih tečajeva. Tijekom 2018. godine, platforma openSAP je dosegnula broj od 658 registriranih korisnika iz Hrvatske koji su do danas upisali sveukupno 2730 tečajeva. Također, do kraja ove i početkom iduće godine, na platformi openSAP bit će besplatno dostupno nekoliko novih poslovnih tečajeva:

Cilj edukativne platforme openSAP je ostvarenje koncepta inteligentne tvrtke. OpenSAP pruža neograničen pristup edukativnim sadržajima, na prilagodljiv način, kako pojedincima tako i kolektivima. OpenSAP će nastaviti širiti ponudu edukativnih sadržaja, onako kako se nove tehnologije budu pojavljivale, tijekom 2019. godine, ali i nakon toga. Cjelovit popis besplatno dostupnih tečajeva na platformi open SAP može se pronaći ovdje: open.sap.com/courses.

Pročitano 81 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja