HP otvorio CES 2019. sa sjajnim inovacijama zaslona, računala i sigurnosnih rješenja

HP otvorio CES 2019. sa sjajnim inovacijama zaslona, računala i sigurnosnih rješenja

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 10 Siječanj 2019 00:00 Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ženeva, 10. siječnja 2019.  

HP otvorio CES 2019. sa sjajnim inovacijama zaslona, računala i sigurnosnih rješenja

HP je predstavio sjajna nova rješenja za promjenjivo radno okruženje, moderan stil života i interaktivni gaming doživljaj

 • Predstavljen je portfelj zaslona za različite korisnike, uključujući prvi zaslon s tehnologijom kvantnih točaka u staklenoj matrici (Quantum Dot on Glass).
 • Proširena vodeća poslovna i sigurnosna rješenja s inovacijama u liniji uređaja Elite , uključujući najbolje konvertibilno računalo za poslovne korisnike, prvi zaslon od 23,8 inča s integriranom zaštitom od pogleda i prvo „sve u jednom“ računalo sa zaslonom s integriranom zaštitom od pogleda.
 • Podizanje gaming doživljaja na višu razinu sa zaslonom OMEN X Emperium 65 sa soundbar zvučnikom. 

Na sajmu CES 2019. tvrtka HP predstavila je niz inovacija proizvoda koje su pažljivo osmišljene za promjenu načina života, rada i zabave. HP-ovi najnoviji proizvodi pružaju nove načine povezivanja, stvaranja i igranja za korisnike, uključujući inovacije u liniji uređaja Elite s novom generacijom nagrađivanih zaslona sa zaštitom od pogleda Sure View i prekrasnim zaslonom OMEN X Emperium sa soundbar zvučnikom.

„Ovo je uzbudljivo razdoblje računalnih inovacija koje nude sjajna nova rješenja za sve aspekte života. HP nudi tehnološka rješenja budućnosti s interaktivnim zaslonima koji udišu život u računalni prikaz te vrhunskim performansama, svestranosti i sigurnosti koji korisnicima omogućuju povezivanje bilo kad i bilo gdje“, izjavila je Anne-Sophie Hadberg, glavna direktorica odjela Osobni sustavi za poslovne korisnike za regiju Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), HP Inc. „Od vrhunskih sigurnosnih značajki naših najnovijih Elite uređaja do inovativnih rješenja u portfelju OMEN, HP-ovi proizvodi predstavljeni na sajmu CES 2019. pružaju potpuno nove mogućnosti.“

HP Pavilion 27 FHD Display FrontLeft

 

Tehnologija koja pokreće moderan stil života

HP je predstavio novu liniju zaslona Pavilion koji korisnicima pružaju nevjerojatan prikaz. HP Pavilion 27 Quantum Dot prvi je zaslon s tehnologijom kvantnih točaka u staklenoj matrici (QDOG) koja omogućuje prikaz preko milijardu boja u vidljivom spektru. Zaslon HP Pavilion 27 FHD pruža niz jedinstvenih značajki, uključujući ugrađeni audiosustav Bang & Olufsen i kameru koja se uvlači u kućište, a HP Pavilion 32 QHD dinamički je zaslon s interaktivnom QHD razlučivosti i sjajnim prikazom iz gotovo svih kutova.

HP Pavilion 32 QHD Display FrontLeft

HP ENVY USB C Hub

 

Osim inovacija zaslona HP je predstavio i kompatibilnu dodatnu opremu. Novi ultratanki HP ENVY USB-C razdjelnik omogućuje „pass-through“ punjenje prijenosnog računala putem dva USB-A priključka za punjenje, kao i HDMI 2.0 priključak koji podržava 4K razlučivost. Tvrtka je predstavila i ruksak HP 15.6 Odyssey za nošenje HP-ovih prijenosnih računala sa stilom koji je dostupan u dva geometrijska uzorka.

193128916 Odyssey Grey 1

Stvaranje interaktivnog gaming doživljaja

Profesionalni igrači zahtijevaju najnovija vrhunska rješenja; 97% gamera kupuje uređaje koji se mogu jednostavno nadograditi, a 71% igrača koji igraju na prijenosnim računalima obično se spajaju na veliki zaslon. Zahvaljujući uvidu u potrebe tih ciljanih korisnika OMEN by HP predstavlja sjajne i uzbudljive novosti u industriji koje podižu gaming doživljaj na višu razinu. Gaming zaslon velikog formata OMEN X Emperium 65 s tehnologijom NVIDIA G-SYNC HDR prvi je gaming zaslon velikog formata sa soundbar zvučnikom koji pruža nevjerojatan gaming doživljaj sa nevjerojatnom frekvencijom osvježavanja od 140 Hz. Zaslon ima i OMEN X Emperium Soundbar koji je osvojio nagradu za inovacije na sajmu CES te je prvi gaming zaslon velikog formata sa soundbar zvučnikom. Ovo tehnološko čudo od 120 W opremljeno je tehnologijom LOFAR (Low Frequency Array), VRT (Vibration Reduction Technology) i trokanalnim audiosustavom s prijelaznom frekvencijom, što potpuno ukida potrebu za odvojenim subwooferom.

HP uvodi najnoviju tehnologiju i na svoja dva najprodavanija OMEN računala. Novo prijenosno računalo OMEN 15 sada ima grafičke procesore NVIDIA GeForce RT serije 20 koji omogućuju potpuno nov način igraja u pokretu i dodatnu značajku 802.11ax Wi-Fi, čime će se ovo računalo istaknuti u 2019.

Najnovija verzija računala OMEN Obelisk premašuje sva očekivanja s najnovijim specifikacijama za najzahtjevnije igre dostupne na tržištu. Uz mogućnost postavljanja HyperX memorije od 64 GB, grafičkog procesora NVIDIA GeForce RTX 2080Ti, procesora Intel Core i9-9900K 9. generacije, dva SSD diska s tehnologijom RAID 0 i hlađenje tekućinom, OMEN Obelisk može savladati sve izazove.

 

Stvaranje radnog mjesta budućnosti

Način na koji ljudi rade mijenja se sa sve otvorenijim radnim okruženjima i većim mogućnostima povezivanja izvan ureda. Sigurnost nikad nije bila važnija, kao i zaštita uređaja, identiteta i podataka. U skladu s tim novim trendovima HP je predstavio svoju viziju sigurnijeg radnog mjesta budućnosti s trećom generacijom svog popularnog zaslona s integriranom zaštitom od pogleda HP Sure View. Novi Elite proizvodi sa značajkom HP Sure View 3. generacije korisnicima omogućuju nov način rada uz zaštitu osjetljivih podataka dok su u pokretu, za radnim stolom ili u uredu. Novi proizvodi uključuju HP EliteBook x360 830 G5, najbolje konvertibilno računalo za poslovne korisnike na svijetu koje profesionalcima u pokretu pruža svestranost linije x360. Zaslon HP EliteDisplay E243p Sure View prvi je zaslon s integriranom zaštitom od pogleda koja omogućuje privatnost u otvorenim uredima. HP EliteOne 800 AiO G5 prvo je „sve u jednom“ računalo sa zaslonom s integriranom zaštitom od pogleda, a odlikuje se snažnim performansama odvojene grafičke kartice i kompaktnim elegantnim dizajnom.

HP Spectre Folio in Bordeaux Burgundy top fcing

Cijene i dostupnost

 • Zaslon Pavilion 27 Quantum Dot bit će dostupan u ožujku po cijeni već od 429 EUR.
 • Zaslon HP Pavilion 27 FHD sada je dostupan po maloprodajnoj cijeni od 329 EUR.
 • Zaslon HP Pavilion 32 QHD bit će dostupan u veljači po maloprodajnoj cijeni od 449 EUR.
 • Računalo HP EliteBook x360 830 G5 bit će dostupno u travnju. Cijene će biti potvrđene kad proizvodi postanu dostupni.
 • Zaslon HP EliteDisplay E243p Sure View bit će dostupan u ožujku. Cijene će biti potvrđene kad proizvodi postanu dostupni.
 • Računalo HP EliteOne 800 AiO G5 bit će dostupno u lipnju. Cijene će biti potvrđene kad proizvodi postanu dostupni.
 • Zaslon OMEN X Emperium 65 s integriranim soundbar zvučnikom bit će dostupan u ožujku po maloprodajnoj cijeni od 4.799 EUR.
 • Nadograđeno prijenosno računalo OMEN 15 bit će dostupno u veljači po cijeni već od 1.699 EUR.
 • Nadograđeno računalo OMEN Obelisk bit će dostupno u ožujku po cijeni već od 799 EUR. Cijena ovisi o konfiguraciji.
 • Ruksak HP 15.6 Odyssey bit će dostupan u svibnju po cijeni već od 59,99 EUR.
 • HP ENVY USB-C razdjelnik bit će dostupan u ožujku po cijeni već od 99,99 EUR.

Informacije o dostupnosti proizvoda mogu se razlikovati ovisno o tržištu, a finalna cijena proizvoda za hrvatsko tržište bit će poznata krajem siječnja. Više informacija o drugim uzbudljivim HP-ovim najavama tijekom sajma CES 2019. potražite u AMD i NVIDIA resursima za medije.

HP Spectre x360 15 stand


 

 

Pročitano 303 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja