HONOR X MOSCHINO - IZNIMNA MODNA PORUKA

HONOR X MOSCHINO - IZNIMNA MODNA PORUKA

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 31 Siječanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pariz, 23. siječnja 2019.  

HONOR X MOSCHINO - IZNIMNA MODNA PORUKA

Vrhunska tehnologija spaja se s ikonskom modom za stvaranje poželjnog telefona

HONOR, vodeći e-brand pametnih telefona, udružio je snage s poznatom talijanskom luksuznom modnom markom MOSCHINO kako bi stvorio seriju vrhunskih pametnih telefona za globalnu zajednicu „slashija“ koji zahtijevaju vrhunsku tehnologiju i hrabru modu u jednom paketu. Današnji „slashiji“ - moderni, elegantni korisnici s mnogo interesa, zahtijevaju da moda i tehnologija idu ruku pod ruku. Kolaborativni pametni telefon sinonim je za osobni stil i novi izbor za modno osvještene osobe. Ekskluzivni program HONOR X MOSCHINO uključuje dvije zajednički dizajnirane verzije ograničenog izdanja Honorovog vodećeg telefona View20. Partnerstvo označava važnu fazu globalne ekspanzije HONORA, predstavljajući savršen spoj između vrhunskih performansi i luksuzne mode. Inspirirana individualnošću i raznolikošću, suradnja slavi dvije vrijednosti koje HONOR i MOSCHINO čine savršenim spojem, uspostavljanjem i uključivanjem zajednice temeljene na tim zajedničkim načelima.

HONOR View20 već probija tradicionalne standarde za pametne telefone u dimenziji i stilu. To je prvi pametni telefon koji koristi naprednu tehnologiju nanolitografije za razvoj nevidljive nano teksture na kućištu. Premaz i tekstura stvaraju živopisan i dinamičan gradijent boje u obliku slova V s vrlo dopadljivim svjetlucavim učinkom. Sada pratitelji mode mogu još hrabrije birati između dva ekskluzivna HONOR X MOSCHINO telefona u fantomsko crvenoj i fantomsko plavoj boji. Za pozadinu u telefonu može se postaviti dvostruki upitnik MOSCHINO ili kultni Moschino medvjedić.

00000130

Ovo je prva suradnja tvrtke MOSCHINO s telefonima pod kreativnim vodstvom Jeremyja Scotta, koji je poznat po svom neočekivanim originalnim dizajnom. Partnerstvo između HONORA i MOSCHINA pokazuje želju obiju robnih marki da istraže nove načine za pomicanje granica s ironičkom estetikom. Ovom novom suradnjom, HONOR je otvorio vrata za suradnju s drugim modnim markama i proširio svoj brand za buduće suradnje.         

Honor 20 View 0005

Moschino

Talijanski luksuzni brand Moschino osnovan je 1983. godine i dosegao vrh međunarodne modne scene kroz ironične i izravne dizajne. Godine 2013. Jeremy Scott imenovan je za kreativnog direktora, a brand je postigao novi vrhunac s njegovim neočekivanim originalnim dizajnom kojim je odao počast originalnim konceptima Franca Moschina i prožeo ih svojom jedinstvenom vizijom i krojačkim duhom. Moschino S.p.A. vlasnik je Moschino brandova. Tvrtku, koja je davatelj licence za AEFFE S.p.A. od pokretanja branda 1983., preuzeo je AEFFE S.p.A. 1999. godine.

Honor 20 View 0008

 

O Honoru

HONOR je vodeći e-brand pametnih telefona. Marka je stvorena kako bi zadovoljila potrebe ljudi kojima je digitalno osnovna značajka putem optimiziranja proizvoda za internet koji nude vrhunska korisnička iskustva, potiču akciju, gaje kreativnost i osnažuju mlade da ostvare svoje snove. Čineći to, HONOR se izdvojio tako što je pokazao svoju hrabrost da stvari radi drugačije i poduzme korake potrebne za uvođenje najnovijih tehnologija i inovacija za svoje korisnike.

IMG 0009

Za više informacija, posjetite HONOR na www.hihonor.com ili:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/honorglobal

Pročitano 796 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja