A1 Hrvatska i ESL PONOVNO PRIPREMAJU SPEKTAKL

A1 Hrvatska i ESL PONOVNO PRIPREMAJU SPEKTAKL

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 24 Travanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 24. travnja 2019.  

A1 Hrvatska i ESL PONOVNO PRIPREMAJU SPEKTAKL

Uskoro kreće najveća regionalna esport liga!

Čekanju je došao kraj i nova sezona A1 Adria League powered by ESL je pred vratima. Prijave za sudjelovanje počinju već početkom svibnja, a treća sezona službeno starta sredinom mjeseca. A1 Hrvatska i ESL su za 2019. pripremili nekoliko iznenađenja – imat ćemo čak dvije sezone (treću i četvrtu) u kojima će se igrači natjecati u dvije PC i dvije mobilne igre. Nagradni fond za obje sezone iznosi 30.000 eura. 

Treća sezona se igra online bez LAN finala, a sve kao uvod u četvrtu sezonu u drugom dijelu godine. To znači da će igrači iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Albanije nakon ljetne stankeimati priliku formirati nove timove ili napraviti potrebne izmjene. Obje sezone uključivat će otvorene kvalifikacije, a više informacija o kvalifikacijskom procesu te ostalim detaljima bit će objavljeno početkom svibnja.

A1AL najava 1

Nakon što je drugu sezonu s preko tisuću natjecatelja i oko 2.300 mečeva pratilo čak 140 tisuća entuzijasta, očekuje se još uzbudljivija esport godina – dvije sezone, četiri igre, jedno LAN finale i 30.000 eura s otvorenim kvalifikacijama u kojima svatko ima priliku sudjelovati! Pred nama je dug put od kvalifikacija do LAN finala u studenom, a njega samo najbolji mogu uspješno proći. Svi koji su spremni na ovaj regionalni esport izazov neka budu spremni i za prijave koje će biti otvorene za otprilike tjedan dana. Stay tuned, više detalja o igrama i kalendaru natjecanja donosimo uskoro.

Pratite nas na društvenim mrežama A1 Adria League: Facebook, Twitter, Instagram i YouTube.

Pročitano 423 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja