Elegantno rješenje za vaše pametne telefone

Elegantno rješenje za vaše pametne telefone

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 16 Svibanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 16. svibnja 2019.  

Elegantno rješenje za vaše pametne telefone

Htjeli to priznati ili ne, danas je važno uvijek biti dostupan. Da biste osigurali da vam je mobitel uvijek pri ruci predstavljamo vam iOttie Easy One Touch 4 držač za ventilaciju. Sigurno se pričvršćuje na ventilacijski otvor vozila pomoću stezaljke s oprugom i omogućuje montiranje i uklanjanje uređaja jednostavnim pokretom ruke jednim dodirom. Ova rotacija od 360 stupnjeva iOttie Easy One Touch omogućuje vam odabir željenog kuta gledanja.

Vjerujemo da vam je oduvijek jedan od problema bio ili još uvijek je pronalaženje mjesta za postavljanje držača za mobitel u automobilu. iOttie Easy One Touch 4 držač za ventilaciju na elegantan i efikasan način rješava upravo taj problem. Ovaj kompaktni uređaj ima prikladan Easy One Touch sustav koji vam omogućuje postavljanje i preuzimanje pametnog telefona jednom rukom. Da biste ugradili držač telefona za ventilacijski otvor u automobilu jednostavno otpustite ručicu za zakretanje otvora za odzračivanje tako da olabavite bravu za zakretanje i postavite je na oštricu otvora za provjetravanje kako biste ju sigurno zategnuli.

Kuglasti zglob na nosaču otvora za odzračivanje omogućuje podešavanje držača za idealan i siguran položaj za gledanje dok vozite. Jednom instaliran na ventilacijskom otvoru, Easy One Touch omogućuje brzo i praktično umetanje ili uklanjanje pametnog telefona. Easy One Touch 4 kompatibilan je sa svim pametnim telefonima, uključujući iPhone i Samsung, kako bi vam omogućili slobodniju vožnju na cesti. Želite li svoj život učini jednostavnijim istovremeno brinući o sigurnosti za vrijeme vožnje onda je iOttie Easy One Touch 4 idealan odabir.

Proizvod potražite na www.emobile.hr

Pročitano 144 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja