Hrvatski nacionalni prijevoznik u povodu 30. obljetnice osvježio i unaprijedio mobilnu aplikaciju

Hrvatski nacionalni prijevoznik u povodu 30. obljetnice osvježio i unaprijedio mobilnu aplikaciju

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb 22. srpnja 2019.

S novom mobilnom aplikacijom Croatia Airlinesa još jednostavnije do željenih destinacija

Hrvatski nacionalni prijevoznik u povodu 30. obljetnice osvježio i unaprijedio mobilnu aplikaciju

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni prijevoznik i član udruge Star Alliance, prigodom 30. obljetnice provodi niz aktivnosti kako bi dodatno unaprijedio kvalitetu usluge. Tu se izdvaja redizajnirana i osvježena mobilna aplikacija za mobilne uređaje s iOS i Android operativnim sustavom. Unaprijeđena verzija mobilne aplikacije rezultat je znanja i truda internoga digitalnog tima Croatia Airlinesa, ali i uz podršku vanjskog partnera, a dostupna je na četiri jezika – engleskom, njemačkom, francuskom i hrvatskom.

Atraktivnoga, elegantnoga, suvremenoga i korisniku u potpunosti prilagođenog dizajna, osvježena mobilna aplikacija Croatia Airlinesa putnicima sada omogućava jednostavniju i bržu prijavu za let (check in). Osobito zbog mogućnosti skeniranja osobnih dokumenta pri čemu svi podaci odmah postaju dostupni za korištenje, a istodobno ostaju pohranjeni za svaku kasniju prijavu. Osim toga, korisnici odsad mogu koristiti i opciju odjave s leta (check out) kao i mogućnost prijave više putnika za let.

mobilna aplikacija 2

Funkcionalnost aplikacije dodatno je poboljšana opcijom praćenja statusa letova (flight status) u stvarnom vremenu, i to jednostavnim unosom broja leta, linije ili zračne luke. Pri tome, korisnik dobiva informacije izravno iz operativnog sustava Croatia Airlinesa, dakle trenutni uvid u status svog leta.

mobilna aplikacija 3

 

Naravno, aplikacija i dalje sadrži mnoge druge funkcionalnosti kao što su kupnja karte, pretraga reda letenja, pregled rezervacije, kao i ponude koji nadahnjuju na nova putovanja. Informacije u vezi s dopuštenom količinom prtljage i posebnom prtljagom, kao i uvjete putovanja s djecom ili kućnim ljubimcima, te uslugama koje se nude tijekom leta. 

mobilna aplikacija 4

Pročitano 106 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja