Trodnevni tečaj Symanteca u zagrebačkom uredu tvrtke Veracomp

Trodnevni tečaj Symanteca u zagrebačkom uredu tvrtke Veracomp

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 16 Rujan 2019 00:00 Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb 12. rujna, 2019.

Trodnevni tečaj Symanteca u zagrebačkom uredu tvrtke Veracomp

U Veracompovom zagrebačkom uredu održan je 9., 10. i 11. rujna tehnički trodnevni tečaj na temu sigurnosti i zaštite mreže korištenjem proizvoda iz portfelja proizvođača sigurnosnih rješenja, Symanteca. Sama edukacija bila je i više nego korisna, obzirom da su polaznici mogli unaprijediti svoja znanja o zaštiti korporativne mreže korištenjem različitih tehnologija: proxy, autentikacija, sandboxing, dekripcija prometa... Ideja tečaja bila je osposobiti polaznike, pretežito iz partnerskih tvrtki, za samostalnu demonstraciju, instalaciju i konfiguraciju proizvoda.

Symantec je najveći globalni proizvođač sigurnosnih rješenja, sa proizvodima koji pokrivaju zaštitu maila, weba, radnih stanica i datacentara. Globalno, preko 50 milijuna korisnika se oslanja na Symantecove proizvode za zaštitu svojih digitalnih resursa. Prema Gartnerovim istraživanjima, prepoznat je kao tržišni lider u segmentima zaštite od curenja podataka, zaštite cloud aplikacija, zaštite krajnjih računala te zaštite web prometa – što je bila tema trodnevne radionice. Veracomp je regionalni distributer s dodanom vrijednošću (tzv. VAD), koji nudi široku paletu proizvoda i usluga, uključujući napredne usluge logistike, poslovnu, tehničku i marketinšku podršku. U Adriatic regiji posluje kroz lokalne tvrtke u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji, uz prisutnost u svim zemljama regije. Razlikuje se od drugih veleprodajno orijentiranih tvrtki po razini usluga koje nude: pretprodajna i tehnička podrška, edukacija i savjetovanje za naše partnere. Usluge koje pružamo osiguravaju kontinuitet i fleksibilnost rada, sigurnost podataka od prijetnji te uvid u aktivnosti korisnika sustava.

Pročitano 248 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja