Teo Radman odnio pobjedu u finalu Hrvatski Telekom e-Lige

Teo Radman odnio pobjedu u finalu Hrvatski Telekom e-Lige

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 07 Lipanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

07. lipnja, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik   

Teo Radman odnio pobjedu u finalu Hrvatski Telekom e-Lige

 

  • Od devet klubova koji su sudjelovali u natjecanju, finale su izborili GNK Dinamo Zagreb, NK Osijek i HNK Gorica
  • Pobjednik Teo Radman koji je branio boje GNK Dinamo Zagreb osvojio je 10.000 kuna, dok su ostali finalisti podijelili preostali iznos nagradnog fonda kojeg je osigurao Hrvatski Telekom i koji je iznosio 18.000 kuna
  • Odigrano je 772 utakmice, sudjelovalo je 1024 igrača koji su zabili 5146 golova. Trenutno je sav sadržaj na YouTube kanalu prikupio više od 334.000 pregleda, a samo finale više od 282.000 pregleda. 

Teo Radman je pobjednik ovogodišnje Hrvatski Telekom e-Lige, esport natjecanja u kojem su sudjelovali predstavnici čak devet hrvatskih nogometnih klubova. Osim finalne pobjede, Teo je osigurao nastavak suradnje s GNK Dinamo Zagreb kao FIFA igrač.


Teo Radman (I730ITeoI) je zahvaljujući  čvrstoj koncentraciji i izdržljivosti u finalnom odmjeravanju u igri FIFA 21, s rezultatom 2:1, odnio pobjedu nad Arminom Hasanbegovićem (NK_OS_superfly). Pobjednik I730ITeoI je kroz čitav turnir ostvario impresivan rezultat, 97 golova, a pobjeda u finalu donijela mu je nagradu od 10.000 kuna. Preostali iznos nagradnog fonda ukupne visine 18.000 kuna podijelili su drugoplasirani Armin Hasanbegović koji je branio boje NK Osijeka, trećeplasirani Marko Matančić koji je igrao za HNK Goricu i četvrtoplasirani Matej Brozović koji je igrao za GNK Dinamo Zagreb.

Finalisti Hrvatski Telekom e-Lige 

U drugom izdanju Hrvatski Telekom e-Lige odigrano je 772 utakmice, sudjelovalo je 1024 igrača koji su zabili 5146 golova. Trenutno je sav sadržaj na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma prikupio više od 334.000 pregleda, a samo finale je na YouTube i Facebook kanalima prikupilo više od 282.000 pregleda.  

„Hrvatski Telekom e-Liga razvija svoj potencijal i ponosan sam što je značajno narasla u odnosu na prošlu, premijernu godinu. Sve je više domaćih klubova zainteresirano za sudjelovanje, zabilježili smo rekordan interes igrača, ali i pratitelja esporta. Zahvaljujem svim našim partnerima, a posebno nogometnim klubovima, koji su prepoznali projekt i pomogli nam u organizaciji. Mogu najaviti da će sljedeće godine Hrvatski Telekom e-Liga biti još veći spektakl”, rekao je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskoga Telekoma. 

Voditelji Malajski Tapir i Mateo Puskar

Hrvatski Telekom e-Liga okupila je čak devet klubova: Dinamo, Osijek, Rijeku, Goricu, Istru, Lokomotivu, Šibenik, Varaždin i Slaven Belupo. U sklopu projekta organizirano je i mnoštvo nagradnih natječaja u kojima su se mogle osvojiti brojne vrijedne nagrade, uključujući i Playstation 5 te Paysafecard vaučeri u vrijednosti od 350 kuna.  

Projekt Hrvatski Telekom e-Liga nastao je u suradnji s tvrtkom Good Game Global, dok su ovogodišnji partneri projekta, uz klubove, PlayStation, Samsung Odyssey gamerski monitor te Paysafecard.  

Svi zainteresirani mogu pregledati snimke svih najboljih utakmica tijekom kvalifikacija, ali i sve playoff i finalne utakmice na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma https://www.youtube.com/user/HrvatskiTelekom.

Matej Brozovic_ Marko Matancic_Armin Hasanbegovi_Teo Radman

Pročitano 89 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja