Hrvatski Telekom otvorio novouređeni T-Centar na Cvjetnom trgu

Hrvatski Telekom otvorio novouređeni T-Centar na Cvjetnom trgu

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 09 Rujan 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

10. rujna, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik  

Hrvatski Telekom otvorio novouređeni T-Centar na Cvjetnom trgu 

  • Originalan multimedijalni prostor spaja vrhunsku tehnologiju i najnovije „zelene" trendove
  • Posebne pogodnosti i do 50 posto niže cijene u prvih sedam dana od otvorenja
  • Unutrašnjost dućana krasi grafit poznatog hrvatskog umjetnika Tomislava Lončarića - Lonca 

Hrvatski Telekom je 9. rujna otvorio vrata novouređenog T-Centra na zagrebačkom Cvjetnom trgu koji zahvaljujući modernom konceptu posjetiteljima omogućuje potpuno novi doživljaj prostora, proizvoda i usluga.


Novouređeni T-Centar prostire se na 130 m2 površine, a svojom veličinom i multimedijalnim sadržajima omogućuje vrhunsko iskustvo svim posjetiteljima i kupcima. Prateći najnovije „zelene“ trendove u uređenju i ekološke standarde, eksterijer krasi obilje biljki, čiji jedan metar kvadratni neutralizira 2,3 kg CO2 te proizvodi čak 1,7 kg kisika.

 Novi T Centar Cvjetni trg

Jedinstveno obilježje unutrašnjosti je i veliki grafit poznatog hrvatskog umjetnika Tomislava Lončarića - Lonca koji krasi jedan od zidova. Grafit na zanimljiv način spaja različite kadrove svakodnevnog života i kroz story/post objavu ilustrira jedan dan u životu mlade osobe. Novitet je i Social Media Wall putem kojeg korisnici mogu pratiti aktualnosti na društvenim mrežama Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom po prvi put predstavlja sustav pametnog redomata pomoću kojeg svaki posjetitelj prilikom posjete dobiva mali tag na kojem može vidjeti koji je po redu te koliko otprilike treba pričekati do dolaska na red.

Novi T Centar Cvjetni trg

„Ponosni smo što smo u samom srcu Zagreba otvorili multimedijalni T-Centar po uzoru na najmodernije europske dućane. Spajanjem tehnologije i umjetnosti, praktičnosti i udobnosti omogućujemo sasvim novi doživljaj naših proizvoda i usluga te povezujemo sve s prilikama digitalizacije koje pruža i koje naše živote čine ljepšima, zabavnijima i jednostavnijima“, izjavila je povodom otvorenja Maja Žunić, direktorica Sektora prodaje privatnim korisnicima Hrvatskog Telekoma.

Novi T Centar Cvjetni trg

Dućan nudi bogat izbor mobilnih uređaja vrhunskih brendova, kao i uređaja poput pametnih satova i fitness trackera, a za prve posjetitelje pripremljen je i niz posebnih pogodnosti. Tako će u prvih sedam dana od otvorenja odabrani Samsung, Xiaomi i Motorola pametni uređaji bit sniženi i do 50 posto, cijene iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max te Huawei GT2 pametnih satova bit će čak 1.000 kuna povoljnije, dok će Fossil i Michael Kors pametni satovi bit dostupni po 15 posto nižoj cijeni. Također, tu je i pogodnost od 50 posto popusta na svu originalnu Samsung dodatnu opremu.

Novi T Centar Cvjetni trg
 

Korisnike očekuje i široka ponuda fiksnih uređaja, kao i linije proizvoda za pametnu kuću. Ljubitelji gaminga u posebnoj 5G zoni mogu pokazati svoje vještine u jednoj od igara, ali i odabrati nešto iz najnovije PlayStation ponude. Sve zaljubljenike u modu očekuje i limitirana serija fashion proizvoda iz Love Magenta linije.

Pročitano 519 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja