Najveća IT konferencija u jugoistočnoj Europi – SHIFT DEVELOPER CONFERENCE – najavila je svoje 7. izdanje

Najveća IT konferencija u jugoistočnoj Europi – SHIFT DEVELOPER CONFERENCE – najavila je svoje 7. izdanje

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 05 Veljača 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 02. veljače 2018.         

Najveća IT konferencija u jugoistočnoj Europi – SHIFT DEVELOPER CONFERENCE – najavila je svoje 7. izdanje

Uz novi vizualni identitet, preko 20 stručnih govornika koji će predstaviti najnovije tehnologije te govoriti o najaktualnijim developer temama,

očekuje se kako će ovogodišnju konferenciju posjetiti preko 1.300 sudionika iz Hrvatske i regije

Kada su prije sedam godina krenuli s organizacijom konferencije, Shiftovci nisu ni slutili kako će upravo zahvaljujući najvećem regionalnom okupljanju developera grad Split upisati na europsku IT kartu. „Nakon prva dva izdanja, koja su više bila usmjerena na problematiku start-upova, odlučili smo napraviti zaokret i orijentirati se na stvaranje regionalne mreže usmjerene prema developerima“, kaže Ivan Burazin, osnivač i pokretač konferencije koja je prošle godine u Splitu okupila 1.200 sudionika iz svih dijelova svijeta. Ove godine, u dva konferencijska dana, 31. svibnja te 1. lipnja, govornici će obradit više desetaka tema, među kojima će se naći standardne teme u vezi web i mobile developmenta ali i najaktualnije IT teme o kojima se piše svakodnevno kao što su umjetna inteligencija, Blockchain i dezentralizirane aplikacije.


Shift Conference 3

Uz sve veći interes lokalne zajednice o mogućnosti primjene praktičnih znanja u svakodnevnom poslovanju, SHIFT-ovci će, tradicionalno, organizirati i posebne radionice usmjerene na mlade developere, a sudionicima će ponuditi jedinstveno iskustvo. „ Iz godine u godinu trudimo se biti inovativni i originalni. Osim toga što je konferencija idealna prilika da se dopre do mladih talenata te predstave rješenja ciljanim poslovnim partnerima kojih je iz godine sve više i više, ostvareni kontakti na SHIFT-u otvaraju mnoga vrata i upravo je networking razlog velikog interesa posjetitelja“, nadodao je Burazin.

Shift Conference 4

Od dosad potvrđenih govornika ističu se vodeća imena globalnog IT giganta Microsofta, predstavnici najpoznatijeg svjetskog web shopa Amazona, koji je prethodni mjesec otvorio svoj prvi off-line store u Seattleu, kao i stručnjaci iz GitHuba te CSS-a, čije proizvode i usluge diljem svijeta svakodnevno upotrebljavaju milijuni.

 

Pročitano 411 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja