Logitech je upravo predstavio „navijački“ bežični miš M238 iz Fan kolekcije

Logitech je upravo predstavio „navijački“ bežični miš M238 iz Fan kolekcije

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 29 Ožujak 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 29. ožujka 2018.

Logitech je upravo predstavio „navijački“ bežični miš M238 iz Fan kolekcije

Miševi odgovaraju zastavama i face paintu za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo

Vjerujemo da se mnogi sjećaju filma „Bjegom do slobode“, plejada poznatih glumaca i slavnih nogometaša je obilježilo film, a kompanija Logitech je upravo pripremila potencijalni scenarij za novi film o hakerima: „Mišem do svjetskog prvaka“. Naime, Logitech je 28. veljače predstavio bežične miševe Logitech M238 Fan Collection. Radi se o kolekciji kojom pokazujete svoje boje i dajete podršku omiljenoj reprezentaciji. Uz Logitech Fan Collection pridružite se uzbuđenju i pokažite svoj nogometni ponos čak i dok radite, bez obzira navijate li za Njemačku, Englesku, Portugal, Argentinu, Francusku, Španjolsku ili Brazil.


Emocije za nogomet su kod nas uvijek na visokoj razini, a kako vrijeme prolazi i kako temperature rastu, tako i zanimanje javnosti postaje sve veće. Obožavatelji diljem svijeta na svaki način žele prikazati svoju pripadnost, pa čak i računalnim miševima. Nažalost to je i jedini nedostatak kolekcije Fan Collection 2018, obzirom da nema onih s obilježjima potencijalnog svjetskog prvaka, reprezentacije Hrvatske. Iako naši navijači imaju i omiljene strane klubove, kada je reprezentacija u pitanju, poznajemo samo jednu, stoga, M328 je odličan miš, a vjerujemo da će ga uskoro imati sva inozemna predstavništva, tvrtke i veleposlanstva zemalja kojima je Logitech poklonio svoje povjerenje.

Brazil 2

Vrijeme je za pobjedu nad Brazilom

Miševi Logitech Fan Collection su udobni, prijenosni i mogu trajati do 12 mjeseci na jednoj predinstaliranoj bateriji. Miševi rade s većinom operativnih sustava koje koristite, bilo da su to Windows, Mac, Chrome OS i Linux, a uključeni Nano USB prijemnik pruža 10 metara dosega čime i dalekovidni korisnici, ili oni kojima je to zaista potrebno, dobivaju mogućnost više.  

Argentina 1

 

Hm, suparnik u grupi

Cijena i dostupnost

Fan Collection očekuje se da će biti dostupna u travnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 199,00 kn. Za više informacija, posjetite www.logitech.com, ili @Logitech društvene mreže, a obavezno treba pitati što je s jednom od najboljih, nama najdražom reprezentacijom svijeta?

Germany 5

Nama uvijek dragi nogometni suparnici

Pročitano 288 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja