Logitech G predstavlja nove PRO gaming slušalice Dizajnirane i izrađene u suradnji s najboljim svjetskim esportašima

Logitech G predstavlja nove PRO gaming slušalice Dizajnirane i izrađene u suradnji s najboljim svjetskim esportašima

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 29 Ožujak 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 29. ožujka 2018.

Logitech G predstavlja nove PRO gaming slušalice

Dizajnirane i izrađene u suradnji s najboljim svjetskim esportašima

Logitech je 28. ožujka predstavio svoj G Pro Gamin Headset s esports performansama audiozapisa, namijenjene profesionalcima i natjecateljima. Najnoviji član G PRO linije profesionalne gaming opreme, G PRO gaming slušalice lagane su, snažne i izuzetno udobne za dugotrajni gaming. Dolaze s Logitech G Pro-G zvučničkim jedinicama za sjajne audio efekte, s jastučićima od vrhunske umjetne kože za izvrsnu izolaciju od buke i profesionalnim kondenzatorskim mikrofonom za kristalno jasnu komunikaciju. Pomoću ovih naprednih zvučnika, gameri mogu čuti svaki šum “neprijateljskih” koraka i pravovremeno reagirati.


 

Logitech G PRO gaming slušalice službene su slušalice Electronic Sports League (ESL) CS:GO Pro League, ESL One i ESL Premiership, a bit će i glavni izbor za nekoliko vrhunskih timova i igrača. "Kao vodeći proizvođač gamerske opreme razvijamo upravo ono što traže esport profesionalci, gameri i entuzijasti", izjavio je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni menadžer za Logitech Gaming. "PRO slušalice razvijene su u suradnji sa TSM, G2 Esports i Spitfire igračima. Naš dizajn savršenih slušalica inkorporira mikrofon za turnirsku razinu i udobnu umjetnu kožu za profesionalne igrače."

Pro Wired Family

Pro-G zvučničke jedinice za napredan zvuk

Napredne Pro-G zvučničke jedinice izrađene su od hibridnog mrežastog materijala za visokokvalitetan zvuk, a u kombinaciji s naprednim Logitech G audio profilima, zvučničke jedinice pružaju bogate, moćne basove, kristalnu preciznost i čistoću visokih tonova te nevjerojatno nisku razinu izobličenja zvuka. "Kvaliteta zvuka novih G PRO slušalica je bez premca", izjavio je Ji-Hyeok "Birdring" Kim, južnokorejski igrač koji trenutno igra za tim London Spitfire (Overwatch). "Slušalice podižu razinu učinkovitosti našeg tima dopuštajući nam da čujemo detalje koji nam pomažu da budemo korak ispred naših protivnika."

G Pro Gaming Headset FRONT3QT

Poboljšana izolacija zvuka u udobnom dizajnu

Logitech G PRO gaming slušalice nude do 50 posto veću izolaciju zvuka od prethodnih Logitech G jastučića za uši, tako da vam ništa neće odvlačiti pažnju. Vrhunski jastučići od umjetne kože osiguravaju maksimalnu pasivnu izolaciju zvuka, dok istovremeno poboljšavaju jasnoću i glasnoću zvuka kako biste mogu nesmetano igrati u užurbanim okruženjima uz nevjerojatnu udobnost. Dolaze sa zamjenskim setom jastučića za uši od mikrovlakana. Logitech G PRO gaming slušalice, dostupne su u crnoj boji, pročišćenog i udobnog dizajna, a povezive putem odvojivih, analognih kablova i kontrola za upravljanje. "Prva stvar koja mi pada na pamet kada nosim ove slušalice je izolacija buke. Sjajna je, stoga se mogu 100 posto usredotočiti na igru", rekao je francuski profesionalni igrač Kenny" kennyS "Schrub, G2 Esports (CS: GO).

G Pro Gaming Headset FRONT3QT

Pro-Grade kondenzatorski mikrofon

Mikrofon Logitech G PRO gaming slušalica koristi profesionalni pop filter i mikrofon za kristalno jasan chat i najbolji zvuk na tržištu. Visokokvalitetni mikrofon sada ima poboljšanu savitljivost nosača za bolje „hvatanje“ zvuka, širi frekvencijski odziv, niži omjer signala i šuma te veću osjetljivost od prethodnih Logitechovih gaming slušalica. "Slušalice su stvarno udobne, uz lijep i pročišćen dizajn. I kvaliteta mikrofona je sjajna", rekao je Mike Yeung, član tima TSM (LOL). Logitech G PRO gaming slušalice kompatibilne su s računalima, konzolama (uključujući Xbox One, PlayStation4 i Nintendo Switch) i mobilnim uređajima.

G Pro Gaming Headset BACK3QT

Cijena i dostupnost

Logitech G PRO gaming slušalice očekuju se da će biti dostupne u travnju 2018. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 759,00 kn. Više informacija na: www.gaming.logitech.com, na blogu ili @LogitechG.

Pročitano 213 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja