Vaša Dora's termo bočica

Vaša Dora's termo bočica

Vijesti Napisao/la  Cobra Subota, 28 Srpanj 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 28. srpnja 2018. 

Voda – esencijalna tekućina uvijek uz Vas!

Vaša Dora's termo bočica

Svima nam je dobro poznata važnost vode za naše tijelo. Iako se volimo i kupati na moru, rijekama, jezerima, termama, kako bi se osvježili i relaksirali naše tijelo, a koristimo je i da bismo bili čisti, koristimo je za kuhanje hrane i napitaka, upravo je voda za piće njena najvažnija funkcija. Svakodnevno je pijemo, a nedostatak vode može ugroziti i naš život. Postoji niz teorija o tome koliko dnevno trebamo piti vode, ovisno o našoj ukupnoj masi i aktivnostima, postoje i algoritmi, no, nekako nas središnji neuro sustav gotovo uvijek nepogrešivo usmjeruje. Vodu pijemo kući, na poslu, a za vrijeme velikih ljetnih vrućina, dobro je pri ruci uvijek imati bocu vode sa sobom. No, plastične boce ne čuvaju temperaturu i svježinu, a kako bismo sačuvali okoliš i zdravlje, preporuka je nešto drugo. Naravno, kao logičan izbor nameće se staklo. Nije dovoljno otporno na udarce, čuva bolje temperaturu od plastike, ali, ipak nedovoljno. U nizu trgovačkih lanaca postoji velik izbor bočica, a mi smo doplovili do Dora's termos boce, koju smo isprobali i oduševili se.


 

Razlozi zbog kojih nam se baš Dora's termosica svidjela je dizajn. U elegantnu bočicu mirnih pastelnih boja (možete odabrati svjetlo ili tamno plavu, žutu, zelenu) stane, rekli bismo optimalnih 700ml vode, iako se u bočicu slobodno mogu staviti i druge tekućine, čaj, kava, gazirani napitci. Ova količina je sasvim dovoljna da uvijek budete svježi, a težina neće opteretiti vaš ruksak. Boce su napravljene od nehrđajućeg čelika čime se osigurava prirodnost sadržaja – bez dodatnih okusa i mirisa, a jednostavno se ispiru, a smiju se čak prati i u perilici suđa.

Termosica 0003

Prema dostupnim informacijama boca ne sadrži BPA i druge štetne tvari, a zbog sustava stjenki, temperatura tekućine je stabilna do 10 sati – dovoljno za izlete, planinarenje ili sportske aktivnosti. Naravno, bočice nisu isključivo vezane uz eksterne aktivnosti već je danas diljem svijeta da mnogi na svom radnom stolu imaju upravo ovakve bočice kako bi nesmetano mogli obavljati svoje poslove bez suvišnih prekida koji ometaju koncentraciju i kvalitetu rada.

Termosica 0004

 

Za još više informacija, a možda i savjeta, preporučamo da posjetite stranicu https://bioroot.hr/ na kojoj možda pronađete i ponešto drugo u zanimljivom izboru bio proizvoda. Zgodno je da su upravo ove boce optimalnih cijena – prihvatljive svakome, a trenutno su još i na akciji.

Termosica 0006

 

Ne manje bitna informacija su i vrlo pozitivna iskustva korisnika, tako da nema razloga da se i u vašoj torbi, na putu ka školi, na posao, pri razgledavanju grada, pa i na radnom stolu, biciklu, uz vježbanje, a i kod brojnih specifičnih sportaša – npr., stolnotenisača, ne nađe jedna od Dora's boca.

 
Pročitano 565 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja