RETN je od sada prisutan i u Zagrebu

RETN je od sada prisutan i u Zagrebu

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 31 Srpanj 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 31. srpnja 2018. 

RETN je od sada prisutan i u Zagrebu

Altus IT, najveći nezavisni data centar u Hrvatskoj, sa zadovoljstvom pozdravlja RETN koji je uspostavio svoju prisutnost (PoP) u data centru u Zagrebu.

Dolazak RETN-a u Altus IT data centar odražava rastuću potražnju za globalnim povezivanjem u ovoj regiji. Novi PoP proširuje doseg RETN mreže, pružajući lokalnim i međunarodnim tvrtkama izravan pristup njihovoj infrastrukturi i uslugama te osigurava pouzdanu i sigurnu vezu s IT i uslugama u oblaku dostupnim u Altus IT data centru.


 

RETN je jedan od vodećih nezavisnih europskih pružatelja mrežnih usluga s jedinstvenom mogućnošću povezivanja Europe i Azije. Njegova mreža pretežno je koncentrirana u Europi, zemljama ZND-a i Rusiji, što ga izdvaja od ostalih europskih i globalnih tvrtki. Od 2016. godine RETN je počeo širiti mrežu na ovu regiju kako bi podržao potrebe kupaca u jugoistočnoj Europi koji zahtijevaju visoku kvalitetu i pouzdanu vezu s cijelom Europom i obrnuto.

altus datcentar 19 web

Daniel Jasinski, direktor tvrtke RETN Poland, komentirajući pokretanje PoP-a, naglasio je: "Mi nastavljamo širiti našu prisutnost u jugoistočnoj Europi kako bismo poboljšali mogućnosti povezivanja naših kupaca i podržali njihov razvoj poslovanja u regiji. Novi PoP u Zagrebu pogodno je mjesto interkonekcija, povezujući zapadnu Europu preko Beča sa susjednim zemljama Balkana kroz jednu cjelovitu i lako upravljivu mrežu. Odabrali smo Altus IT data centar kako bismo uspostavili našu prisutnost u Hrvatskoj jer su se pokazali vodećima u regiji. Nakon uspješne implementacije PoP-a, veselimo se daljnjoj suradnji u budućnosti ".

altus datcentar 28 web

„Izuzetno smo zadovoljni što možemo pozdraviti RETN u našem data centru. RETN uvelike doprinosi našem ekosustavu  pružatelja mrežnih usluga sa svojim jedinstvenim položajem koji omogućava pružanje troškovno učinkovitih i pouzdanih rješenja za povezivanje sa Istočnom Europom, Rusijom i šire. Uključivanje kapaciteta RETN-a u naše data centar usluge znači unapređenje iskustva naših korisnika te time potvrđujemo našu ulogu čvorišta gdje se partneri, korisnici i operatori mogu susresti, razmjenjivati, promet i razvijati posao zajedno ”, komentirao je ovom prigodom Goran Đoreski, direktor tvrtke Altus IT.

altus datcentar 16 web

Pročitano 194 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja