Otvorene su prijave za startup inkubatorski program Algebra LAB-a i ZIP-a

Otvorene su prijave za startup inkubatorski program Algebra LAB-a i ZIP-a

Vijesti Napisao/la  Cobra Subota, 08 Rujan 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 08. rujna 2018. 

 

Upravo su otvorene prijave za starup inkubatorski program Algebra LAB-a i ZIP-a

 

Algebra LAB, uz Zagrebački inkubator poduzetništva, koji je sada njegov dio, otvara prijave za novu generaciju starupa, koji uz pomoć vrhunskih mentora - tijekom četveromjesečnog programa žele dobiti podršku, kako bi realizirali svoje projekte i izlazak na tržište. Zagrebački inkubator poduzetnišva je najjači startup program u Hrvatskoj i regiji, a Algebra LAB očekuje kako će novom generacijom u svojem inkubatoru i dodatno potvrditi navedenu poziciju. 

Algebra LAB poziva startupe da se prijave za intenzivni, četveromjesečni edukativni program inkubatorskog tipa, namijenjen svim tehnološkim startupima koji žele dobiti potrebnu podršku za realizaciju svojih projekata. Prijave za startup inkubator Algebra LAB-a otvorene su do 25. rujna na: https://www.algebra.hr/lab/kampanje/startup-inkubator/prijava/

Algebra LAB inkubatorski program za startupe nasljednik je 11 generacija i iskustava u provođenju inkubatorskog programa Zagrebačkog inkubatora poduzetništva. Zagrebački inkubator poduzetništva odnedavno je dio Algebre te djeluje u sklopu Algebra LAB-a kao poduzetnički inkubator, a pozicionirao se kao najjači inkubatorski program u Hrvatskoj i regiji. Program inkubacije namijenjen je poduzetnicima koji su svoju poslovnu ideju oblikovali ali im je potrebna podrška za realizaciju projekta i izlazak na tržište. U sklopu programa održat će se niz radionica u kojima će se, na tjednoj bazi, raditi s mentorima i u grupama i individualno. 

„Biti poduzetnik-početnik nikad nije jednostavno: izazova je jako puno, a praktičnih rješenja malo. Naša je želja da im pomognemo ne samo da postanu poduzetnici, nego i da ostanu poduzetnici. Tijekom ova četiri mjeseca, dok će biti stanari u našem LAB-u, startuperi će dobiti poslovnu i stručnu podršku, odškrinut ćemo za njih vrata koja su im možda dosad bila nedostupna, i povezati ih s potencijalnim investitorima, kako bi lakše plasirali svoje ideje na tržištu. Nakon 20 godina rada, Algebra ima razvijenu mrežu poslovnih partnera, pristupa tržištu iz mnogih kutova i vrlo entuzijastičnu ekipu mentora, s dugogodišnjim iskustvom. Program je namijenjen kako studentima koji razmišljaju o tome da pokrenu svoj biznis, tako i ljudima s karijerama u nekom sektoru, koji se žele okušati u poduzetničkim vodama. Svi su dobrodošli, koji vjeruju u svoj poslovni san“, izjavila je dr. sc. Maja Brkljačić, voditeljica razvoja i poslovanja Algebra LAB-a.

startup inkubator 1

Algebra LAB pomoći će timovima da razrade svoju poslovnu strategiju, prototip usluge ili proizvoda, provedu istraživanje tržišta i izgrade svoju mrežu poslovnih kontakata u svijetu poduzetništva. Kroz networking s drugim startupima i mentorima, timovi će naučiti kako rješavati probleme uz pomoć kolega iz zajednice te kako se pozicionirati prema drugim ponuđačima proizvoda i usluga. Timovima će biti omogućeno školovanje o svim aspektima razvoja startup projekta u suradnji s vrhunskim mentorima. Steći će znanja iz područja poduzetništva, pozicioniranja na tržištu, usmjeravanja na određeni segment kupaca, učiti će o marketinškom pristupu i najboljem načinu predstavljanja investitorima, što uključuje i razvoj vještina pitchanja. Pritom će sva ova znanja steći na vlastitom poduzetničkom primjeru, razvijajući svoj projekt.

Uz cjelovitu stručnu podršku za razvoj i realizaciju svojih poslovnih ideja, timovima u inkubatorskom programu bit će na raspolaganju i coworking prostor za rad sa svim potrebnim tehničkim preduvjetima, mreža iskusnih mentora, podrška predmetnih stručnjaka s tehničkim znanjima i sve ostalo što značajno olakšava razvoj novih poduzetničkih projekata. Po završetku inkubatorskog programa bit će održan Demo Day – predstavljanje timova pred javnosti, medijima, mentorima i investitorima.

 

Više informacija o startup inkubatoru Algebra LAB-a dostupno je na: https://www.algebra.hr/lab/kampanje/startup-inkubator/.

Otvorene su prijave za startup inkubatorski program Algebra LAB-a i ZIP-a

 Algebra LAB, uz Zagrebački inkubator poduzetništva koji je sada njegov dio, otvara prijave za novu generaciju startupa koji uz pomoć vrhunskih mentora tijekom četveromjesečnog programa žele dobiti podršku za realizaciju projekta i izlazak na tržište. Zagrebački inkubator poduzetništva najjači je startup program u Hrvatskoj i regiji, a Algebra LAB očekuje kako će novom generacijom u svojem inkubatoru i dodatno potvrditi tu poziciju.

Algebra LAB poziva startupe da se prijave za intenzivni, četveromjesečni edukativni program inkubatorskog tipa, namijenjen svim tehnološkim startupima koji žele dobiti potrebnu podršku za realizaciju svojih projekata. Prijave za startup inkubator Algebra LAB-a otvorene su do 25. rujna na: https://www.algebra.hr/lab/kampanje/startup-inkubator/prijava/
Pročitano 170 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja