Predsjednik i CTO kompanije LG Electronics će održati glavni govor na sajmu CES 2019

Predsjednik i CTO kompanije LG Electronics će održati glavni govor na sajmu CES 2019

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 17 Listopad 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, Seul, 16. listopada 2018. 

Predsjednik i CTO kompanije LG Electronics će održati glavni govor na sajmu CES 2019

Dr. I.P. Park će predstaviti novu perspektivu o tome kako umjetna inteligencija (AI) poboljšava svakodnevni život korisnika

Predsjednik i glavni tehnološki direktor (CTO) kompanije LG Electronics (LG) dr. I.P Park će održati uvodno obraćanje na predstojećem sajmu CES® 2019. u ponedjeljak, 7. siječnja 2019. godine, u 18.30 sati u MGM Park Theateru u Las Vegasu. U prvom LG-evom uvodnom obraćanju na sajmu CES ikad, dr. Park će predstaviti umjetnu inteligenciju za još bolji život (AI for an Even Better Life) i ponuditi novu perspektivu o tome kako će umjetna inteligencija promijeniti živote korisnika, temeljenu na tri ključna stupa umjetne inteligencije: Evolve, Connect i Open. Govorit će i o tome kako će inovativne tehnologije umjetne inteligencije obogatiti korisničko iskustvo u domu, na cesti i u uredu. Predviđajući kako će umjetna inteligencija utjecati na svaki aspekt našeg života, dr. Park će također objasniti kako je LG, koji se transformira iz kompanije koja se bavi proizvodnjom u lifestyleinovatora, predvodnik takvog razvoja.

Kao predsjednik i glavni tehnološki direktor, dr. Park predvodi inovacije u umjetnoj inteligenciji koja predstavlja glavni motor razvoja kompanije LG Electronics. S više od 30 godina iskustva u istraživanju i razvoju u području potrošačke elektronike, automobilske robotike tetelekomunikacijskih i softverskih industrija, prepoznat je kao jedan od najboljih svjetskih glavnih tehnoloških direktora unutar vodećih timova koji potiču inovacije kombinirajući tradicionalne hardverske tehnologije s brzorastućom softverskom tehnologijom.

„Očekuje se da će sajam CES 2019 označiti prekretnicu u razvoju i primjeni umjetne inteligencije u svakodnevnim proizvodima i uslugama,“ rekao je dr. Park.Naša strategija u LG-u je ponuditi više od očekivanja kako bismo obogatili živote naših korisnika primjenom i konceptima umjetne inteligencije, što planiram naglasiti na pozornici sajma CES.“

Gary Shapiro, predsjednik i CEO udruge Consumer Technology Association (CTA), je izjavio: „LG je globalni predvodnik AI revolucije koja će utjecati na gotovo svaku značajnu industriju – od tehnologije pa sve do zdravstva, poljoprivrede, prijevoza, inženjeringa i drugih. Oduševljeni smo što ćemo čuti dr. Parka na pozornici sajma CES 2019 gdje će održati prvo LG-evo uvodno obraćanje u povijesti CES-a. Radujemo se što ćemo poslušati njegov uvid u budućnost umjetne inteligencije koja redefinira naše domove, poslovanje i zajednice.“

Sajam CES 2019 će predstaviti najmodernije tehnologije, a svoje proizvode će izložiti 4.500 kompanija u 20 kategorija proizvoda, s rješenjima koja će transformirati način na koji živimo, radimo i zabavljamo se. Ovaj sajam će omogućiti pristup najnovijim transformativnim tehnologijama kao što su 5G povezivost, umjetna inteligencija, proširena i virtualna stvarnost, pametni domovi, pametni gradovi, sport, inteligencija strojeva i drugo.

LG-evi napredni proizvodi i usluge će biti izloženi na sajmu CES 2019 od 8. do 11. siječnja 2019. godine (Las Vegas Convention Center, Central Hall, štand #11100).

Pročitano 146 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja