„Empower your Business“ - osnažite svoje poslovanje s Adactom

„Empower your Business“ - osnažite svoje poslovanje s Adactom

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 31 Listopad 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 30. listopada 2018.  

„Empower your Business“ - osnažite svoje poslovanje s Adactom

Pred nama je sedmi Adactin godišnji susret korisnika i partnera koji će se održati 8. studenog 2018. godine, tradicionalno u Hotelu Esplanade, Zagreb. Ovogodišnji naslov događaja „Empower Your Business“, tj. osnaži svoje poslovanje obuhvaća niz zanimljivih tema koje će na konkretnim i praktičnim primjerima pokazati kako se primjenom poslovno-informacijskih rješenja istinski može unaprijediti poslovanje. U tom duhu su organizirana sva predavanja sedmog Adactinog godišnjeg susreta.

 „Empower Your Society“, tj. osnažite društvo u kojem živite primjenom suvremenih tehnoloških rješenja. Govorit će o tome kako tehnologija može pomoći da olakšamo i pratimo svakodnevne promjene u društvu i poslovanju, koje nas okružuju i očekuju, a najavljuju ih globalni megatrendovi u IT industriji.

„Empower Your People“, tj. osnažite ljudski potencijal u vašoj kompaniji. Predstavit će alat koji pomaže unaprijediti upravljanje ljudskim resursima, kako bi se u konačnici ostvario puni potencijal vaših zaposlenika. Zaposlite najbolje, držite ih motiviranima i pružite im brojne mogućnosti za daljnji razvoj i ostanak uz pomoć modernog rješenja.

Empower Your Abilty to Transform“, tj. osnažite sposobnost transformacije i pripremite se za nove trendove i generacije koje dolaze. Na konkretnom primjeru autoindustrije kroz primjenu platformske ekonomije, čiji potencijal stvara potpuno nove dimenzije za pružanje usluga u sektoru automobilizma, upoznajte nove scenarije kojima ćete unaprijediti poslovne procese te ih učiniti agilnijima i učinkovitijima.

„Empower Your Ability to Innovate“, tj. osnažite vlastitu inovativnost. Govorit će o važnosti inovacije kao ključnoj komponenti održavanja konkurentnosti na tržištu.  

Predavanja će održati domaći i inozemni gosti, Adactini dugogodišnji korisnici i partneri te stručnjaci koji će predstaviti i neke konkretne novosti koje dolaze u području ERP-a, CRM-a i BI-a. Tako ćete imati prilike upoznati se s novim Microsoftovim Business Central rješenjem, koji je evolucijski nasljednik dobro poznatog Microsoftov NAV-a. Saznajte iz prve ruke kakve promjene dolaze, kako će to utjecati na postojeće NAV korisnike te kako će Adacta podržati vaš daljnji razvoj kroz novu platformu. Na konferenciji će se predstaviti i Cornerstone OnDemand rješenje, najnovija tehnologija kojom se olakšava upravljanje ljudskim potencijalima i talentima. Govorit će se i o tome kako možete koristiti podatke i strojno učenje (Machine Learning) da biste ubrzali proces digitalne transformacije i povećali profit. Također pokazat će se konkretna primjena Chatbot tehnologije u poslovanju, koja vam može povećati učinkovitost i smanjiti troškove. Osim spomenutog, bit će predstavljeno rješenje za upravljanje GDPR procesima, kao i konkretni primjeri primjene Qlik rješenja, koje je pomoglo brojnim korisnicima da olakšaju proces kontrolinga u tvrtkama.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali zbog ograničenog broja sudionika, preporučujemo prijavu već danas. Više informacija i prijavu za konferenciju možete pronaći na web stranici: https://www.adacta.hr/events/sedmi-adacta-godisnji-susret

Pročitano 161 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja