Employer Branding Zagreb: Što to poželjni poslodavci rade drugačije?

Employer Branding Zagreb: Što to poželjni poslodavci rade drugačije?

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 07 Studeni 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 07. studenog 2018.  

Employer Branding Zagreb: Što to poželjni poslodavci rade drugačije?

Konferencija Employer Branding Zagreb: Što poželjni poslodavci čine drugačije? dovodi HR predavače i paneliste iz nekih od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj kao što su Foreo, Nanobit, Algebra i AddikoPrva Employer branding konferencija progovorit će o izazovima akvizicije digitalnih talenata u 2018. godini uz pomoć domaćih HR stručnjaka. U organizaciji Talent Lyfta, Netokracije i Algebre, konferencija će se održati u srijedu, 21. studenog, u prostorijama zagrebačkog Algebra LAB-a od 17 do 20 sati.

 

Zbog nadolazećih promjena na tržištu u potpunosti se mijenja polje akvizicije talenata te employer branding postaje vruća tema u krugovima ljudskih resursa. Primjerice, Human Capital Institute nedavno je objavio rezultate svog istraživanja u kojima tvrde kako će: “Do 2030. doći do nevjerojatnog manjka talenata od 85 milijuna ljudi u cijelom svijetu, što je ekvivalentno populaciji cijele Njemačke”. Uz to, većina potencijalnih zaposlenika danas istražuje i uspoređuje poslodavce, čitaju o njihovim vrijednostima i prate ih na društvenim mrežama.

achievement agreement arms 1068523

 

Employer branding uključuje proaktivan pristup zapošljavanju talenata u kojem poslodavci kontinuirano rade na svojem brendu kako bi se pozicionirali kao poželjan poslodavac na tržištu rada. No, mnogi od njih i dalje nisu svjesni prednosti employer brandinga, nije im prioritet ili jednostavno ne znaju od kuda krenuti.

adult architect blueprint 416405

 

Kako bi jednom zauvijek riješili dileme poput prilagodbe tržištu, preuzimanja inicijative ili kakve informacije pružiti potencijalnim zaposlenicima, konferencija Employer Branding Zagreb: Što poželjni poslodavci čine drugačije? dovodi HR predavače i paneliste iz nekih od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj kao što su Foreo, Nanobit, Algebra i Addiko koji će prenijeti najbolje prakse i savjete za one koji žele početi s vlastitim employer brandingom ili unaprijediti svoje sadašnje procese i strategije. Raspored konferencije uključuje i prvo javno predstavljanje platforme koja digitalizira rad studenata SpotOne, projekt farmaceutske tvrtke Bayer u suradnji s ENTGom i digitalnim timom EY. U drugom dijelu programa održat će se čak tri paralelne radionice u kojima će stručnjaci Netokracije govoriti o komunikaciji odjela ljudskih resursa I medija, predstavnici TalentLyfta o poboljšanju employer brandinga i customer experiencea, dok će eksperti Algebra LAB-a prezentirati kako učinkovito organizirati složene formate privlačenja i evaluacije kandidata kroz Bootcamp i Tournament.

Sve informacije o konferenciji, kao i obrazac za prijavu, dostupni su na službenoj web stranici Employer Branding Zagreb konferencije, a sve se novosti mogu pratiti na Facebook događaju.

Pročitano 363 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja