Niz startupa sa sjedištem u jugoistočnoj Europi odabiru IBM Cloud za pokretanje inovativnosti

Niz startupa sa sjedištem u jugoistočnoj Europi odabiru IBM Cloud za pokretanje inovativnosti

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 09 Studeni 2018 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Bled, Slovenija, 07. studenog 2018.  

Niz startupa sa sjedištem u jugoistočnoj Europi odabiru IBM Cloud za pokretanje inovativnosti

Na nedavno održanoj THINK South East Europe konferenciji za regiju jugoistočne Europe, kompanija IBM je predstavila rješenja računalstva u oblaku, namijenjana startup kompanijama, a prisutnima je predstavljeno i nekoliko tvrtki koje su odabrale IBM Cloud za umjetnu inteligenciju (AI), blockchain i Internet stvari (IoT) za stvaranje inovacija, tržišne prednosti te širenje u regiji i globalno.

 „Startupi kao i veliki broj tvrtki podjednako pronalaze vrijednost u IBM-ovom otvorenom pristupu računalstvu u oblaku. IBM Cloud zajedno s našim znanjem, iskustvom i referencama pruža fleksibilnost i usluge koje su startup kompanijama i tvrtkama potrebne za transformaciju i rast“, rekao je Michael Paier, generalni direktor IBM-a za jugoistočnu Europu. „Odabirom IBM Clouda, organizacije mogu postići mnogo više od samog smanjenja troškova te imaju priliku koristiti umjetnu inteligenciju (AI), blockchain i Internet stvari (IoT) za stvaranje novih poslovnih modela i razvijanje novih usluga što im omogućava da se razlikuju od konkurencije i steknu tržišnu prednost.“

Ova objava se nastavlja sena IBM-ovu globalnu objavu startup kompanija i globalnih brendova kao što su Bausch + Lomb, Whirlpool i Kyocera koje koriste IBM Cloud za migraciju postojećih okruženja i modernizaciju infrastrukture. IBM je nedavno najavio da tvrtke širom svijeta (uključujući novozelandsku policiju, kinesku Fuyao grupu, japansko Aflac osiguranje, kreditni ured turske Kredi Kayit Bürosu i brazilski Fidelity National Information Services) koriste IBM Cloud Private za modernizaciju svojih postojećih IT investicija te za razvijanje i pokretanje novih aplikacija i usluga u kratkom vremenu s ciljem zadovoljenja potreba tržišta.

Pročitano 303 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja