Sve najnovije na jednom mjestu: CES 2019.

Sve najnovije na jednom mjestu: CES 2019.

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 03 Siječanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 03. siječnja 2019.  

Sve najnovije na jednom mjestu: CES 2019.

Iako smo na samom početku godine, pred nama je definitivno jedno od najvećih tehnoloških događanja u 2019. Godini. Naime, u Las Vegasu se od 8. do 12. siječnja održava još jedan CES. Prema najavama organizatora, to će biti najveći i najbolji CES do sad, te će uz najnovija tehnološka čuda pokazati što ove godine možemo očekivati u svojim domovima.

 

ces logo

Iako prilično daleko od naše Europe, CES je definitivno najveće tehnološko zbivanje koje brojkama nadmašuje poznatu IFA-u u Berlinu, ali i MWC u Barceloni. O tome svjedoče i brojke. Prošlogodišnji CES obilježilo je čak 4.400 kompanija – izlagača, a izložbeni prostor veličine oko 250,838 kvadratnih metara, zatim više od 1000 startup kompanija s oko 182.000 učesnika, uključujući izlagače, posjetitelje I predstavnike medija, zaista dovoljno govore sami za sebe.

innovationawardsdisplaycase lg

Kao i uvijek, veliki igrači čuvaju svoje tajne izloške – iako uvijek stvari i procure, pa imamo različite, recimo, neprovjerene, priče kojima ti isti igrači stvaraju napetosti u medijima i kada ih možda i nema. I ove godine su velika očekivanja od kompanija poput LG-a, Sony-ja, Samsunga, Panasonica. Također, možda ćemo imati i priliku napokon vidjeti savitljive pametne telefone Samsunga ili Huaweija, o kojima se već neko vrijeme priča? Priča se i o novom flagshipu Xperia pametnog telefona koji bi mogao ugledati svijetlo ovih dana. Također, drago nam je da AMD ne odustaje od razvoja Ryzen procesora, već će trećom generacijom, ali i novim grafičkim karticama, pokazati i dokazati da je dostojan suparnik Intelu i nVidiji.

productdemo robot lg

Naravno, tu će biti i mnogi proizvođači aplikacija, a zadovoljstvo nam je da su na CES-u prisutni i hrvatski predstavnici. Na taj način, možemo zaključiti da CES pokriva gotovo sva tehnološka područja, tu su uređaji zabavne elektronike, procesori, mobilni telefoni, proizvođači softwarea, predstavnici auto industrije, audio video proizvodi, dronovi, najnovija rješenja u robotoci, zapravo, mogli bismo reći, nema čega nema.

vegas web

Pročitano 365 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja