Prijavi se za Starter Subotu i impresioniraj budućeg poslodavca

Prijavi se za Starter Subotu i impresioniraj budućeg poslodavca

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 06 Ožujak 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 06. ožujka 2019.  

Prijavi se za Starter Subotu i impresioniraj budućeg poslodavca

Udruga eSTUDENT organizira “Starter Subotu 4.0” 9. ožujka 2019. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u dvorani A-201 s početkom u 11:00 sati. Događaj je zamišljen kao trodijelna radionica kroz koju studenti svladavaju vještine ključne za pristupni proces kod zapošljavanja. Studente se nastoji podučiti kvalitetnoj izradi životopisa i pomoći im u snalaženju pri selekcijskim testiranjima i intervjuima.

Radionice su tematski podijeljene u tri dijela, a držat će ih članovi eSTUDENTa. Prva radionica “CV Helpdesk” trajat će od 11:00 do 13:00 sati i vodit će ju Mario Fraćin i Dominik Vitez iz tima Ljudski resursi, koji će studente obogatiti znanjem o tome kako pravilno napisati životopis i motivacijsko pismo. Druga radionica “Selekcijsko testiranje” trajat će od 13:00 do 15:00 sati i vodit će ju Jelena Gerjević i Ružica Martinović iz Starter tima, koji će studentima pokazati što trebaju znati prilikom odgovaranja na pitanja poslodavaca. Posljednja radionica “Selekcijski intervjui” trajat će od 15:00 do 17:00 sati i vodit će ju Marin Capan i Karen Brabanec iz Starter tima. Na njoj će studenti moći saznati koja sve pitanja poslodavac može postaviti i što se od njih očekuje u odgovorima.

Maksimalan broj sudionika je 30, a zainteresirani se mogu prijaviti na Google form do četvrtka 7. ožujka 2019. u 23:59 sati.

Pročitano 618 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja