Posljednja prilika za osvajanje 50 tisuća eura za inovativne projekte

Posljednja prilika za osvajanje 50 tisuća eura za inovativne projekte

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 06 Ožujak 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 06. ožujka 2019.  

Posljednja prilika za osvajanje 50 tisuća eura za inovativne projekte

Prijave za peto izdanje PowerUp! natjecanja u organizaciji InnoEnergyja traju do 11. ožujka

Priliku za osvajanje 50 tisuća eura i financijsko ulaganje od čak 150 tisuća eura imate još svega pet dana! Peto izdanje InnoEnergyjevog PowerUp! natjecanja sudionicima pruža jedinstvenu priliku da pokažu svoje ideje međunarodnoj mreži partnera i razvijaju svoje poslovanje na globalnoj razini. Ove godine, fokus je na startupovima koji rade u područjima poput čiste energije, mobilnosti, grijanja i pametnih tehnologija.

InnoEnergy će poseban naglasak staviti i na temu čistog zraka, budući da ona predstavlja bitan dio njihova rada. Nagrada Clean Air Challenge dodjeljuje se startupu čije će rješenje značajno utjecati na borbu protiv zagađenja zraka i smoga. Financijska nagrada samo je dio onoga što čini PowerUp! natjecanje jedinstvenim u srednjoistočnoj Europi. Jednako važna za razvoj mnogih startupova jest i mogućnost pridruživanja Highwayu®, InnoEnergyovom prestižnom poslovnom akceleratoru koji omogućuje pristup međunarodnoj mreži potencijalnih poslovnih partnera, široku ekspertizu InnoEnergyjevih stručnjaka i financijska ulaganja do 150 tisuća eura.

„Oni koji se pridruže Highway® programu mogu očekivati podršku u širokom rasponu područja, od pravne zaštite do agilne metodologije. Radimo s različitim istraživačkim institutima i sveučilištima, surađujemo s inženjerima i tehnološkim stručnjacima iz različitih područja i disciplina. Startupove podržavamo i u traženju i osiguravanju njihovih prvih klijenata, pomažući im na putu do uspješne budućnosti“, ističe Jakub Miler, direktor InnoEnergy Central Europe. Startupovi čije će prijave biti prihvaćene bit će pozvani na radionice koje vode priznati europski poslovni mentori. Navedene će radionice pripremiti sudionike za finale na nacionalnoj razini, kao i za veliko finale, u kojem će svoje ideje predstaviti stručnjacima. Pobjednik će biti odabran 21. svibnja u Krakowu tijekom Impact'19 – jednog od najvažnijih gospodarskih događaja u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Pobjednik PowerUp! natjecanja 2018. godine bio je Zubax Robotics iz Estonije, koji je predstavio rješenje za drastično smanjenje potrošnje energije u budućim rješenjima za mobilnost. Detaljni uvjeti sudjelovanja, obrazac za prijavu i sve potrebne informacije dostupni su na www.powerup.innoenergy.comRok za prijavu je 11. ožujka 2019.

 

Pročitano 461 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja