Poziv svim poduzetnicima i investitorima na Techne Summit Dubrovnik ovog svibnja!

Poziv svim poduzetnicima i investitorima na Techne Summit Dubrovnik ovog svibnja!

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 15 Travanj 2019 00:00 Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Dubrovnik, 04. travnja 2019.  

Poziv svim poduzetnicima i investitorima na Techne Summit Dubrovnik ovog svibnja!

Pridružite se okruglom stolu i diskusiji o predstavljanju Mreže poslovnih anđela – investitora Mediterana

Što je Techne Summit?

Techne Summit je dvodnevno interaktivno iskustvo koja istovremeno okuplja investitore, poduzetnike i inovatore mediteranskog poduzetničkog ekosustava. Omogućava važne razgovore o tome koliko talent može uposliti tehnologije kako bi zajedno rješavali globalne izazove i omogućili održivi rast.

Jedinstvena karakteristika Techne Summita je da se raspravlja o budućnosti izravno iz srca povijesnih mediteranskih gradova koji su oblikovali povijest svijeta i kulturu još od antičkih vremena. Techne Summit organizira se u Aleksandriji u Egiptu još od 2012. godine, a prošlogodišnja konferencija održana u tom gradu okupila je 6.000 posjetitelja, 130 predavača, 80 investitora, 230 startupa i preko 66 partnera, iz više od 25 zemalja. Ovogodišnje događanje u organizira se u najslavnijem povijesnom gradu Hrvatske - Dubrovniku, a održati će se 3. i 4. Svibnja u Hotelu Dubrovnik Palace. Lista od više od 20 govornika iz cijelog svijeta će na pozornici interpretirati trendove, razotkrivati mitove i dijeliti inspirativne priče. Uz sveobuhvatne teme iz područja tehnologije, inovacije, talenata, baviti ćemo se aktualnim temama poput budućnosti novca, kako možemo koristiti Blockchain u izgradnji pametnih gradova i hoće li slijedeći “jednorog” doći iz EU? Neki od naših partnera su: Puzl Coworking iz Bugarske, Startup Zagreb iz Hrvatske, Cleantech Arabia iz Egipta i Spark iz Makedonije.

Za startupe

Techne Summit hrvatskim startupima pruža obilje mogućnosti za umrežavanje i prezentaciju kod međunarodnih investitora, posjetitelja konferencije. Pod glavnom temom Tehnologija. Inovacija. Talent., osvrnut ćemo se na goruća pitanja poput budućnosti novca, kako koristiti blockchain tehnologiju za izgradnju pametnih gradova i hoće li sljedeća tvrtka „jednorog“ biti iz Europske unije? Line-up od preko 20predavača iz cijeloga svijeta popet će se na pozornicu kako bi objasnili trendove, razotkrili mitove i podijelili inspirativne priče. Navodimo imena nekih od predavača:

 • Ante Lučić, osnivač i glavni izvršni direktor, ALink
 • Augustin Jarak, osnivač Startupa Zagreb
 • Ahmad Piraiee, osnivač Ulteriera
 • Dario Boras, glavni izvršni direktor u Parklio
 • Ladislav Juric, glavni izvršni direktor, Baggizmo
 • Loay El-Shawarby, Alex Angels
 • Ioana Frincu, operativna direktorica u Under Development Office
 • Jure Mikuž, managing partner u South Central Ventures
 • Kristian Ravic, direktor startupa Grind Zagreb
 • Ricardo Maia, izvršitelj relationships managera za Global Startup Awards
 • Tadej Slapnik, direktor tvrtke Tolar Hashnet i stručnjak za regulativu blokchaina u Cotrugli Business Schoolu
 • Tania Kleynhans, znanstvena suradnica na RIT
 • Vladimir Vulic ,Spark.me

Naučite o ulaganjima u startupe uz serijskog poduzetnika Juliana Costleya, MBA iz Londonske poslovne škole (London Business School). U svom master classu rizičnog kapitala, Julian će govoriti o različitim gledištima investiranja i što čini dobar povratak. Prijavite se na VC masterClass Startup Investment Practices i upoznajte kolege poduzetnike i investitore na Techne Summitu. Priključite se revoluciji Techne i osigurajte svoje mjesto ovdje.

 Techne 4

Za investitore

Pozivamo hrvatske investitore da prisustvuju konferenciji Techne Summit i budu dijelom službenog pokretanja prve Sredozemne mreže ulaganja poslovnih anđela (Mediterranean Business Angel Investment Network). Prva organizacija svoje vrste, MBAN, ujedinit će mreže poslovnih anđela, grupacije i fondove, a i pojedinačne poslovne anđele, investitore iz cijele regije. Osnovan od strane Alex Angels i uz potporu Endeavor Egypt & Greece, “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit” (GIZ) u ime njemačke vlade, HIVOS Impact Investment, African Business Angel Network (ABAN) & COIN (MCIT), MBAN za cilj ima proširiti svoj djelokrug i podržati investitore i startupe, kao i ukloniti ograničenja u trgovini između svih sudionika iz sredozemnih zemalja, ujedno iz Europske unije, Magreba i Sjeverne Afrike. Kako biste se pridružili prvome okruglom stolu MBAN-a, svoje prijave možete poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pročitano 332 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja